Kort beskrivelse: Vi analyserer din virksomheds data. Vi kan analysere alle slags data, du indsamler. Ved at bruge statistisk analyse kan vi finde problemer og ineffektive processer i den måde, din virksomhed fungerer. Data Analysis, Business Intelligence, Data Mining, Predictive modellering. Vi arbejder med SQL-dat
Kort beskrivelse: VPN står for Virtual Private Network og anvendes til at sikre og anonymisere internetforbindelser. Metoden benytter avanceret krypteringsteknologi til at kode data, hvilket gør det umuligt at opspore og overvåge brugerne.
Kort beskrivelse: Vores hjemmesider er opbygget i Joomla CMS som sikrer, at vi kan tilpasse hjemmesiden til kundens behov. Vi sikrer at kunden er med i design processen, så den endelige hjemmeside kan skabe både tilfredshed og stolthed. Vores konsulenter er eksperter og leverer analyser og rapporter som kan optimer
Kort beskrivelse: Guide til de bedste wordpress webhoteller, bestiller man igennem os, kan man få gratis webhotel til wordpress.
Kort beskrivelse: Skift til Flexonets løsninger hvis du er træt af halvdårlig service, ringe internet- og telefoniforbindelse og services du ikke har brug for! Hos os skræddersyer vi din tjeneste efter hvad du selv ønsker! Her kan du yderligere få et af markedets bedste omstillingsløsninger og service 24/7.
Kort beskrivelse: Kinan klima systemer
Kort beskrivelse: Telpartner sikrer din indendørs mobildæknin
Kort beskrivelse: Dansk Wifi leverer hurtigt og sikkert wifi.