UFD-Livsstil

Vinen har mere kant og karakter end forventeligt til prisen.
Bananen har ry som gadedrengespise, men kan meget mere end det. Marie Holm tager den under kærlig behandling i det søde køkken. og
Bananbrød er lidt en undskyldning for at spise kage med smør på morgen, middag og aften. Bag det, når du har mange brune/sorte bananer liggende, og spis det i tykke skiver, som du evt. smider i brødristeren først.
Tærten her er alt for meget på den alt for gode måde.
Jeg ved ikke hvorfor, men orangeblomstvand får ganske enkelt banan til at smage endnu mere af banan. En skefuld orangeblomstvand eller to i en banandessert giver den der helt rigtige slikparfumerede banansmag.
Daginstitutioner landet over deler billeder af dagens ret på Instagram for at inspirere børnenes forældre og hinanden til at lave sund mad. Her får du fem af børnenes egne favoritter.
Syv ud af ti pårørende til demensramte oplever helbredsproblemer, viser en rundspørge.
Det var første gang nogensinde på dansk tv, at seerne kunne se et kejsersnit live.
En computeralgoritme gav de to den højeste matchscore blandt parrene fra 'Koden til kærlighed'.
Efter bruddet med sin ekskæreste, har Jacob haft svært ved at dyrke sex. Frygten for ikke at kunne præstere i sengen har taget overhånd.
Sundhedsmagasinets værter prøver kræfter med intensiv mindfulness.
Flere psykiatriske afdelinger opretter i disse år særlige terapigrupper, hvor patienter på tværs af diagnoser skal bekæmpe dårligt selvværd.
Dine negle afslører din sygdom
Tjek dine negle og se, om du er syg. Forsk- ning viser, at neglene kan afspejle bl.a. farlige hjerte-, nyre- og lever-sygdomme.