UFD-Livsstil-Mad-8

Vildt god og svampet appelsinkage med marcipan og hvid chokolade, som giver en mega lækker smag. Det bedste af det hele: Den er rigtig nem at bikse sammen.
Suverænt gode salat wraps med kyllingesalat, der toppes med frisk peberfrugt og tomat samt lækker sprødstegt bacon. Simpel og skøn smagskombination.
Aftensmad når det er bedst: Hakket oksekød med spidskål, gulerødder og karry, som tilberedes i et fad i ovnen sammen med ris.
Mexicansk farsbrød 13-11-2018 13:44
Mums, et lækkert mexicansk farsbrød. Saftigt og fuldstændig proppet med smag fra dejlige krydderier, skønne grøntsager og ikke mindst blandingen af salsasauce og smeltet cheddarost på toppen.
Rigtig lækker pastasalat med grøntsager og en dejlig dressing med creme fraiche og salsa, som gør salaten cremet og skøn.
Rigtig god grøn hummus med persille, spinat og hvidløg, der tilsammen giver en herlig smag. Dejlig som dip til grøntsager eller til brød.

UFD-Livsstil-Mad

Mascota Vineyards, Mendoza, Argentina Superbrugsen: 99,95 kroner (14 procent) Sortrød vin der farver indersiden af glasset. Meget lille kant og næsten uigennemsigtig kerne. Massiv og bærdomineret duft…
Inde bag den tunge dør er et lille forrum og endnu et sæt døre, og bag dem breder et lyst gulv sig. En bred hylde kanter sig væggen rundt. Den er metalgrå. Bortset fra en lille, rød plet. Det er blod.…
Mørk, parfumeret og dyb, moden frugt med brombær, blåbær, læder og lidt vanilje i kanten. Helstøbt og storladent.
Siden 2014 er omsætningen på økologisk vin herhjemme mere end tredoblet og udgør nu en kvart mia. kroner.
Hjerte kylling 19-11-2018 21:14
130g gulerødder 131g rød peber 178g Broccoli 134g bambus 86g persillerod 400g kylling 338g ris (ukogt)
50g Bell’s Grovvalsede havregryn 65g Vores granola Ristet mysli med græskarkerner, honning og tranebær 250ml Arla Laktosefri minimælk
Noma er tilbage på tronen som landets ypperste gastronomiske spydspids. Restauranten, som tidligere i år genåbnede i nye klæder.
Efter hygiejneskandaler har Domino's brugt ejerskifter til at skjule kritiske smileyrapporter for deres kunder.
-
Dette skal man bruge ;)
Kogebogeriet er en bogcafé kun med kogebøger, veludførte caféhits og ikke mindst en forunderlig samling fra madlitteraturens mangfoldige verden.
Var det noget med en gransnaps eller en svensk julesnaps? Snapseentusiasten Niels Stærup byder på fire varianter, som du kan nå at lave inden jul.
Ladby: Der var spænding til bristepunktet, da en flok mænd fredag middag havde samlet sig i kælderen på Vikingemuseet i Ladby. I deres midte stod en kasse med øl, de skulle til at smage på. Og det var…
Rasmus Munk afslører nu de første detaljer om den nye Restaurant Alchemist, der tegner til at blive en gevaldig og banebrydende sag, finansieret af Lars Seier Christensen. Da den unge Rasmus ...
Et lille fransk brasserie i Aarhusgade på Østerbro har styr på håndværket. Også når det kommer til italiensk mad.
Pizza 12345 15-11-2018 17:16
1 dåse tomatpuré, 1/2 pakke coctailspølser, 1/2 pakke skinke, 1 pizzadej, 1/4 glas tomatsovs.
Saftig duft af modne friske hindbær, jord og efterårsskov. Fyldig mundfornemmelse med røde hindbær, kirsebær og lidt ribs. Omsluttende og integreret fadpræg.
Hummus med hokkaido og gulerod er let at lave og smager fantastisk godt. Hummus er en… Indlægget Hummus med hokkaido og gulerod blev vist første gang på MadforLivet.com.
Smoothie med havtorn 14-11-2018 13:27
Smoothie med havtorn er ikke alene en let tilberedt og super delikat smoothie, den er også… Indlægget Smoothie med havtorn blev vist første gang på MadforLivet.com.
Koen, som vi har valgt at kalde Rosa, blev født 30. juni 2015. Hun har græsset og levet hele sit liv sammen med sin familie. Vi betalte 1500 kroner i depositum for vores halvpart i Rosa, som nåede at …
Kokkens egen græskarsuppe fik jeg serveret på et sundt krydstogt i Middelhavet. Den smagte helt fantastisk dejligt,… Indlægget Kokkens egen græskarsuppe blev vist første gang på MadforLivet.com.
Sundt krydstogt 10-11-2018 08:26
Sundt krydstogt. Da jeg først hørte om Sea Dreams eventyrlige, eksklusive og ovenikøbet sunde krydstogter, satte… Indlægget Sundt krydstogt blev vist første gang på MadforLivet.com.
I Kina drikker de rødvin 10-11-2018 00:00
Vinudviklingen i Kina går stærkt. Præcist ligesom så meget andet i landet. Dels er kineserne selv begyndt at producere vin i stor skala.
Peter Gøtzsche tager effektivt til genmæle, men du kan også hjælpe og støtte op om ham… Indlægget Peter Gøtzsche tager effektivt til genmæle blev vist første gang på MadforLivet.com.
Over 650 gæster kiggede forbi Ridehuset i Aarhus til Winemarket Goes Natural. Og der var rig mulighed for at blive klogere på, hvordan øko-, bio- og naturvin laves, og ikke mindst hvordan de smager.
Årslev: Fødevarestyrelsen mener ikke, der er noget at komme efter i forhold til de anklager som direktør i Beer Trade og konceptsamarbejdet "Eventyrligt Øl Fra Fyn", René Dyrvig, har rettet …
Ekstremt dyb og kompleks frugt med modne skovbær og duften af komposterede bøgeblade. Intenst og elegant.
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Natural. Med over 250 åbne økologiske, biodynamiske og naturvine bliver det en helt unik vinsmagning.
Intens og æterisk parfumeret duft af kirsebærsten og elegante mirabelleblomster. Flot og meget ren i udtrykket.
Gancedo Xestal 2010 22-10-2018 00:00
Dyb, mørk frugt med blomme, brombær og læder i kanten. Krydret, varmt og modent. Tørre afrundede tanniner i smagen, som har både pibetobak og modne blommer.
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Kenneth Toft-Hansen har netop placeret sig som nummer tre i Bocuse d'Or Europe kokkenes uofficielle EM, og er således en af de ti kokke ud af konkurrencens tyve, der går videre til Bocuse d'Or finalen ...
"Drengene gjorde det fantastisk," siger Rasmus Kofoed om Kenneth Toft Hansen og hans assistent Christian Wellendorf, som hårdt presset på tid dog nåede at aflevere 15 sekunder før fristen.
11.-12. juni afholdes det uofficielle EM for topkokke, hvor det handler om at kvalificere sig til VM næste år.  I lørdags præsenteredes konkurrencemenuen af kokken Kenneth Toft-Hansen, som ege ...
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
I dag åbner 54 boder med fortrinsvist mad og drikke men også bæredygtige varianter af bl.a. håndsæbe og tekstiltryk på Refshaleøen, som en afløser for markedet på Papirøen. 
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...