UFD-Livsstil-Mad-8

Super nem og lækker one pot mexicansk gryderet med hakket oksekød, ris og masser af grøntsager. En skøn alt-i-en ret, der er proppet med smag.
Kartoffelfad med kylling 20-03-2019 13:21
Dette kartoffelfad med kylling er en super lækker alt-i-en ret, hvor ovnen klarer det meste af arbejdet. Asparges, ærter og flødesovs hæver smagen til næste niveau.
Rigtig lækkert farsbrød med hakket svinekød, løg og champignon som hjælper til at gøre det ekstra saftigt.
Lækre saltede mandler, der vendes med en dejlig krydderiblanding og bages sprøde i ovnen. Men pas på, det er svært ikke at blive lækkersulten, når man først dufter de skønne ristede kryddermandler.
Denne simple broccolisalat med gulerødder og en god dressing er tilbehør, når det er bedst. Den er nemlig både cremet, sprød og ikke mindst super frisk.
Dejlig broccolisalat med græsk yoghurt og feta. De cremede elementer får selskab af friske og sprøde cherrytomater samt rødløg, der giver et herligt smagspift.

UFD-Livsstil-Mad

Delikat duft af gule mirabeller, æbler og kvæde suppleret af et floralt præg af tjørneblomster. Afrundet syre i smagen og en fin struktur.
Grus og tilbagetrukket rød kirsebær- og hindbærfrugt. Elegant og kølig frugtstruktur med pæn syre og en stor kompleksitet og god længde.
Saftig og lidt bondsk frugt. Mørkt univers med brombær, boysenbær, fugtig skovbund og et lidt sødmefuldt præg i kanten.
Fredericia: Allerede på vej ned ad trappen kan man fornemme, at der foregår noget særligt i Robert Markussens kælder. En sød og frisk duft strømmer ud fra hjemmebryggeriet, som han har afsat et rum i …
Aubergine steges i Olie og lidt vand. Lidt mere vand og Soya tilsættes. Skru ned, tilsæt broccoli og læg låg på.
Evas kødsauce 2 20-03-2019 20:27
Plus sort peber, oregano, basilikum. Smag til med salt.
Myslibarer m. dadler 20-03-2019 18:34
.
Farsbrød med peberfrugt 20-03-2019 18:31
500 gr. Kalv og svin 8-10% 2 æg (et er måske nok😉) 2 spsk. Rasp Vand til farsen Salt og peber og paprika Lille løg 150 gr. Bacon (2 stk. Skåret i tern til farsen) resten ovenpå 1 rød peberfru...
Kog bulgur Lav en smuk skål med alle ingredienser
Med nu 206 bryggerier lanceres der øl som aldrig før. I rekordåret 2018 kom der hele 1.825 nye øl på markedet i Danmark – i gennemsnit 5 øl hver dag. Ca. 200 øl mere end den hidtidige rekord i 2017. Det fremgår af en oversigt lavet af Beerticker.dk, der har stået for oversigterne over nye […]
Kan man patentere afføring? Det frygter danske læger, for transplantation af afføring er en både effektiv og anerkendt behandling idag, der hjælper patienter med særligt stridbare tarminfektioner. På … Læs mere → Indlægget Kan man patentere afføring? blev vist første gang på MadforLivet.com.
Her er forslag til festvin på to budgetter med velkomstbobler, hvidvin, rødvin og dessertvin. Det billige sæt koster 191 kroner, mens det dyre koster 554 kroner. Med udgangspunkt i seks glas pr. flask…
Vinen har mere kant og karakter end forventeligt til prisen.
Bananen har ry som gadedrengespise, men kan meget mere end det. Marie Holm tager den under kærlig behandling i det søde køkken. og
Bananbrød er lidt en undskyldning for at spise kage med smør på morgen, middag og aften. Bag det, når du har mange brune/sorte bananer liggende, og spis det i tykke skiver, som du evt. smider i brødristeren først.
Tærten her er alt for meget på den alt for gode måde.
Jeg ved ikke hvorfor, men orangeblomstvand får ganske enkelt banan til at smage endnu mere af banan. En skefuld orangeblomstvand eller to i en banandessert giver den der helt rigtige slikparfumerede banansmag.
For nogle uger siden fik Restaurant Alouette en stjerne i Michelinguiden, og det kom bag på alt og alle. Alouette åbnede i sommeren 2018 og fik ganske vist en
Pajzos Furmint T 2017 13-03-2019 00:00
Duft af banan med lidt begvedliggende frisk abrikos og papaya i en flot stenet, mineralsk indpakning. Stringent fokus og opbygning af smagen.
Ville du spise en bøf produceret på marcipanbrød og M&M’s? Jeg måtte knibe mig i armen, da jeg forleden faldt over en avisartikel, der beskrev, hvordan en landmand fodrede … Læs mere → Indlægget Ville du spise en bøf produceret på marcipanbrød? blev vist første gang på MadforLivet.com.
Kronisk træthedssyndrom – accept, årsag og behandling. Der findes dobbelt så mange mennesker på verdensplan, der lider af kronisk træthedssyndrom, i forhold til mennesker, der lider af multiple … Læs mere → Indlægget Kronisk træthedssyndrom – accept, årsag og behandling blev vist første gang på MadforLivet.com.
Lidt støvet og lukket i starten med duft af blåbær, brombær, sød tobak og lakrids men også lidt floralt.
Lev antiinflammatorisk 07-03-2019 09:34
Lev antiinflammatorisk. Et studie, offentliggjort i tidsskriftet Cancer prevention Research, viser, at der findes særligt to metoder, der effektivt kan hjælpe dig til at leve antiinflammatorisk. Du kan … Læs mere → Indlægget Lev antiinflammatorisk blev vist første gang på MadforLivet.com.
Forurening af drikkevandet. Helt nye undersøgelse viser, at stoffet dimethylsulfamid (DMS) formodentlig forekommer i hver tredje drikkevandsboring i Danmark. De nye undersøgelser er blevet iværksat efter at stoffet … Læs mere → Indlægget Forurening af drikkevandet blev vist første gang på MadforLivet.com.
Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.
Amarone og Brunello. Sådan lyder navnene på to af verdens mest kendte typer af rødvin fra områderne Valpolicella og Montalcino i Italien. Vine, der ofte koster flere hundrede kroner per flaske. Men me…
Endelig skete det, som flere danskere har forsøgt i årtier, nemlig at opnå titlen som Danmarks første Master of Wine. Danske Jonas Tofterup med base i Spanien er i dag blevet Danmarks første Master of Wine.
Jura 13-02-2019 00:00
Jura er et lille men spændende vindistrikt ved de vestvendte bjergskråninger på grænsen mellem Frankrig og Schweiz. Området producerer en række forskellige stilarter, flere ganske unikke for området.
Her til aften lige før præmieceremonien ved Bocuse d'Or konkurrencen i Lyon, blev der vist en video til minde om Paul Bocuse, med forskellige klip fra tidligere konkurrencer. Heri var netop et glimt f ...
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
For ti år siden ville de fleste danskere tænke på en sløj omgang med støv på fra supermarkedets nederste hylde, hvis nogen sagde kirsebærvin. Men situationen er en anden i 2018.
Julen nærmer sig, og dermed er det også tid til at vælge vinen eller vinene til juleaften. Jeg sadlede om på vinvalget sidste år, og min nye tradition er i den grad kommet for at blive.
Rasmus Munk afslører nu de første detaljer om den nye Restaurant Alchemist, der tegner til at blive en gevaldig og banebrydende sag, finansieret af Lars Seier Christensen. Da den unge Rasmus ...
Fredericia: Hvepsene svirrer i luften, mens Kim Madsen og en lang række "vin-part-havere" er i gang med at høste årets første druer på Modavis vinmark ved Skærbækvej i Fredericia. Det var he…
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Fredericia: At starte sin egen øl-produktion er både enkelt og kompliceret. Udstyrs-indkøbet kan nogle gange klares med færdige begyndersæt til 500-700 kroner. Men hvis man i højere grad vil engagere …
Kenneth Toft-Hansen har netop placeret sig som nummer tre i Bocuse d'Or Europe kokkenes uofficielle EM, og er således en af de ti kokke ud af konkurrencens tyve, der går videre til Bocuse d'Or finalen ...
"Drengene gjorde det fantastisk," siger Rasmus Kofoed om Kenneth Toft Hansen og hans assistent Christian Wellendorf, som hårdt presset på tid dog nåede at aflevere 15 sekunder før fristen.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...