UFD-Livsstil-Mad-8

Verdens hurtigste pastaret? Det er i hvert fald tæt på. Denne super lækre one pot pasta med skinke, flødeost og ærter er klar på ingen tid og smager helt forrygende.
Fantastisk nem kylling i karry med ris og grøntsager, her i en one pot version, så det hele tilberedes på samme tid og giver masser af smag til hinanden.
Pita-pizza med oksekød 14-05-2019 13:28
Dejlige oksekødspizzaer lavet på pitabrød med lækker topping af peberfrugt, majs, løg og smeltet ost. Super hurtige at lave og rigtigt lækre til f.eks. aftensmad eller frokost.
Sprøde nuggets i ovn 14-05-2019 13:06
Lækre nuggets i ovn, der får en dejlig sprød overflade af krydret rasp samt en blanding af smør og olie, så de bliver ekstra gode.
Fremragende opskrift på kyllingemousse, som udgør en cremet, blød og virkelig lækker forret. Nem at bikse sammen og kan med fordel laves dagen i forvejen.
Laks i ovn med spinat 07-05-2019 12:47
Super nem opskrift på laks i ovn med spinat og kartofler i en dejligt cremet sovs.

UFD-Livsstil-Mad

Super delikat duft af diskrete, røde bær – hindbær og skovbær. Afdæmpet og med masser af skovbund, mineralsk kompleksitet og ikke mindst et lækkert reduktivt præg.
Sødmefuld og saftig duft af boysenbær og brombær, lidt vanilje og lidt kommen. Fyldig mundfornemmelse med masser af sorte bær og en afdæmpet syre.
Skøn sommerlig duft af hvide blomster, frisk honningmelon og gult sødmefuldt æble. Den dejlige harmoni og charme går igen i smagen.
Fredericia: Allerede på vej ned ad trappen kan man fornemme, at der foregår noget særligt i Robert Markussens kælder. En sød og frisk duft strømmer ud fra hjemmebryggeriet, som han har afsat et rum i …
MJ pizzabund 21-05-2019 22:37
Se bog, kun bunden
Se opskrift
Blandes
B 2 21-05-2019 18:07
Bland sammen banan æg
Frikadeller Anna 21-05-2019 14:24
Plus salt og peber.
Podcasten "Til bords med Ole Troelsø" er ude med nyt afsnit. Lyt med HER. 
Frugtjuice – pas på dit indtag af frugtjuice. Måske nyder du gerne et glas appelsinjuice sammen med din morgenmad, men et nyt studie peger på, at det kan … Læs mere → Indlægget Frugtjuice – pas på dit indtag af frugtjuice blev vist første gang på MadforLivet.com.
Lørdag den 11. maj var der inviteret til Pinot-party, da Winemarket Goes Pinot havde samlet 20 vinhandlere og hele Pinot-familien til stor vinsmagning i Aarhus.
Skift bøffen ud med fisk – men vælg de økologiske. Et helt nyt ph.d-studie peger på muligheden af at forebygge cirka 170 dødsfald årligt forårsaget af hjertekarsygdom, blot … Læs mere → Indlægget Skift bøffen ud med fisk – men vælg de økologiske blev vist første gang på MadforLivet.com.
Rabarbertærte – opskrift på rabarbertærte med flettet låg. Den lækreste rabarbertærte, eventuelt serveret med creme fraiche eller kokosfløde. Denne rabarbertærte  er så velsmagende og dejlig sammen med en … Læs mere → Indlægget Rabarbertærte – opskrift på rabarbertærte med flettet låg blev vist første gang på MadforLivet.com.
Det er aldrig for sent at begynde at ryge mad, og heller ikke så svært.
Ugen byder bl.a. på en glimrende BiB og et par andre solide rødvine.
Danske plejehjem mangler varme hænder. Det måtte Heather Smith konstatere, da hendes mor kom på plejehjem. Du kan læse Heather’s beretning om oplevelsen herunder. Medicinering af ældre på … Læs mere → Indlægget Danske plejehjem mangler varme hænder blev vist første gang på MadforLivet.com.
Lige nu pibler alt frem i haven – også ukrudtet. Drik dit ukrudt, du kan med stor fordel juice eller blende dine mælkebøtter, brændenælder eller skvalderkål. Det kan … Læs mere → Indlægget Drik dit ukrudt – opskrift på mælkebøtteshot blev vist første gang på MadforLivet.com.
Frisk duft af skovjordbær med lidt grønne urter i kanten. Elegant og raffineret. God og fyldig rød frugt i smagen med en anelse forfriskende kulsyre, når den lige hældes op i glasset.
For præcis et år siden kunne vi nyde en skyfri himmel det meste af dagen og en temperatur lige omkring 20 grader. Sommeren var begyndt, og ingen anede, at den ville vare i fire måneder. Man kan drømme…
Her er fem bud på en god rosé fra sydfranske vinmarker.
Saftig og moden frugt i duften med lidt Pinotage-genkendelighed. Ret modent brombærpræg med lidt søde krydderier i kanten.
Succesen hang i en tynd tråd, da den 23 årige Rasmus Munk åbnede Restaurant Alchemist for fire år siden. Han kom nærmest ind med firetoget fra Vejle, og selvom han havde været køkkench ...
Winelab.dk er klar med smageprogrammet for Winemarket Goes Pinot. Over 350 vine fra Pinot-familien er åbne til smagning hos 20 vinhandlere den 11. maj i Aarhus.
Selvom Australien opfattes som ‘New World’ rent vinmæssigt, så var vinproduktionen godt i gang i flere områder allerede for over 150 år siden.
Med nu 206 bryggerier lanceres der øl som aldrig før. I rekordåret 2018 kom der hele 1.825 nye øl på markedet i Danmark – i gennemsnit 5 øl hver dag. Ca. 200 øl mere end den hidtidige rekord i 2017. Det fremgår af en oversigt lavet af Beerticker.dk, der har stået for oversigterne over nye […]
For nogle uger siden fik Restaurant Alouette en stjerne i Michelinguiden, og det kom bag på alt og alle. Alouette åbnede i sommeren 2018 og fik ganske vist en
Jonas Tofterup er, som Winelab.dk kunne breake i fredags, den første dansker, der har gennemført vinverdenens hårdeste vinuddannelse, ‘Masters of Wine’.
Endelig skete det, som flere danskere har forsøgt i årtier, nemlig at opnå titlen som Danmarks første Master of Wine. Danske Jonas Tofterup med base i Spanien er i dag blevet Danmarks første Master of Wine.
Her til aften lige før præmieceremonien ved Bocuse d'Or konkurrencen i Lyon, blev der vist en video til minde om Paul Bocuse, med forskellige klip fra tidligere konkurrencer. Heri var netop et glimt f ...
Med 206 er der rekordmange bryggerier i nyere tid i Danmark, viser Beerticker analyse for Bryggeriforeningen. Ved årtusindskiftet var der blot 12 bryggerier i Danmark. Men fra 2003 steg lysten til at brygge øl gevaldigt, således at der ved udgangen af 2008 fandtes 114 danske bryggerier. Derpå satte finanskrisen en dæmper på foretagsomheden, indtil det […]
Rasmus Munk afslører nu de første detaljer om den nye Restaurant Alchemist, der tegner til at blive en gevaldig og banebrydende sag, finansieret af Lars Seier Christensen. Da den unge Rasmus ...
Fredericia: Hvepsene svirrer i luften, mens Kim Madsen og en lang række "vin-part-havere" er i gang med at høste årets første druer på Modavis vinmark ved Skærbækvej i Fredericia. Det var he…
Svits bacon i en gryde, til det er næsten sprødt, hæld herefter ...
Fredericia: At starte sin egen øl-produktion er både enkelt og kompliceret. Udstyrs-indkøbet kan nogle gange klares med færdige begyndersæt til 500-700 kroner. Men hvis man i højere grad vil engagere …
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe af i en ...
Danske bryggerier satser på nydelse frem for beruselse – mere drikkevenlige øl vinder frem. Den gennemsnitlige alkoholprocent på nye øl fra danske bryggerier er faldet markant de seneste fire år. Det viser en analyse, som Beerticker har lavet for Bryggeriforeningen. Baseret på Beertickers årlige liste over nye danske øl. I 2017 satte bryggerierne rekord med […]
Rekordmange øl blev lanceret i Storkøbenhavn, på Sjælland og i det meste af Jylland i 2017. Over halvdelen af alle nye øl kom fra Hovedstadsområdet. Det går kun én vej for antallet af nye øl i Danmark – og det er opad. Det blev til en rekord i 2017 med 1.622 nye danske øl. Sammen […]
Aldrig før er der åbnet så mange nye bryggerier på et år – nu er der 197. For fjerde år i træk kom der over 1.000 nye øl. I rekordåret 2017 kom der hele 1.622 nye øl på markedet i Danmark i 2017 – altså i gennemsnit næsten 4½ øl hver dag. Det fremgår af […]
Blend nødderne til mel.Tænd ovnen på 150º C.
Skræl kartoflerne, og kog dem i ca. 20-25 min., til de er møre. 
Brændende kærlighed 21-08-2016 12:15
Kartoflerne skrælles og koges i vand uden salt ca. 20-25 minutter (til de er så ...
Æblemost - fra æble til most
Pulled pork - røget på grill
Køerne dansede - Økodag 2013
Varme hveder - Store bededag
Fastelavnsboller - flere varianter
Mørbradgryde 03-05-2008 13:38
Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet på mørbraden. Skær mørbraden i ...
Brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber. Skyl ...
Boller i karry 18-03-2007 20:13
Kom vand i en gryde, tilsæt lidt salt, og bring det i kog.
Chili con carne 13-02-2007 20:26
Pil og hak løg, hvidløg og peberfrugt. Chilipeberet flækkes og kernerne fjernes, ...
Svensk pølseret 26-10-2006 20:52
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på ca.  2x1 cm. Kog kartoflerne til de er ...