UFD-Nyheder-112

Innovative opgraderer 110-centralen for Finnmark til fuld ISM og modtagelse af flere nye IP-baserede protokoller samt cloud-baseret IP-telefoni med SIP-trunk.
I Thisted planlægger to institutioner at øge brandsikringen, selvom de faktisk lever op til kravene i forvejen.
To kvinder er allerede blevet fløjet ud af området med helikopter på grund af de voldsomme flammer. Også i Sverige står udvikler en skovbrand sig voldsomt
Ofrene for terrorbomberne på Sri Lanka blev tirsdag mindet flere steder. Ved den bombede Skt. Anthony-kirke mødte en gruppe unge muslimer op med lys
En dreng på fem år er forsvundet fra en legeplads i Sønderborg, oplyser politiet
Ekstra Bladet har besøgt lighuset, hvor mange af ligene af ofrene fra terrorangrebene i Sri Lanka befinder sig
Blomsterhav vokser 23-04-2019 17:37
Medfølelse og mangel på forståelse for, hvorfor tre uskyldige danske børn skulle dø for terroristers bomber bliver ved med at sidde dybt i danskerne to dage efter massakren i Sri Lanka
Mand på elcykel dræbt under lastbil
Politiet ved endnu ikke, hvordan en mand på elcykel kom ind under en autotransporter i Glostrup.
Ifølge den saudiske regering havde de henrettede tilegnet sig ekstreme ideologier og dannet terrorceller
Vestegnens Politi ved endnu ikke, hvordan en mand på elcykel kom ind under en autotransporter i Glostrup. Ulykken skete på Erhvervsvej i Glostrup, oplyser de
Møde mellem Kim Jong-un og Vladimir Putin finder sted 25. april i havnebyen Vladivostok nær Nordkorea
Ifølge Reuters blev Sri Lankas efterretningstjeneste advaret få timer før angrebene fandt sted
Drab på dansk og norsk kvinde skal snart for retten i Marokko
2. maj begynder en retssag med 24 mænd, der er tiltalt i sagen om drabene på en dansk og en norsk studerende.
Tre omkomne arbejdere er hentet ud, men 54 savnes og frygtes at være begravet under tonsvis af sten og mudder
Politikilder fortæller, at det var en mand i 20'erne, der sprængte sig selv i luften på det hotel, hvor Anders Holch Povlsen boede med sin familie i Sri Lanka
Et tidligere bestyrelsesmedlem i Enhedslisten skal sidde varetægtsfængslet i endnu 14 dage i voldtægtssag
Sigtet for voldtægt i borgmesterhjem forbliver fængslet
Et tidligere bestyrelsesmedlem i Enhedslisten skal sidde varetægtsfængslet i endnu 14 dage i voldtægtssag.
Politiet i Sydøstjylland foretager nærmere undersøgelse af mands dødsfald.
Vestre Landsret skal vurdere, om par fra Vejen har gjort sig skyldige i overgreb på børn og stedbørn.
Politiet er i fuld gang med at undersøge området, hvor en mand er fundet død
Østre Landsret går imod byretten og frifinder en rumænsk mand, der overnattede på gaden i København.
Mand fundet død i bæk
Mand fundet død i bæk 23-04-2019 11:27
Der er udbrudt en større brand i kyst- og sommerhusbyen Tisvildeleje. Brandfolk er rykket ud.
Brandvæsnet er tirsdag formiddag rykket talstærkt ud til en naturbrand i Tisvildeleje
Nordirsk politi har anholdt en kvinde i forbindelse med sidste uges drab på journalist Lyra McKee
Politiets samlede trusselsvurdering gør, at Paludan ikke må demonstrere på Blågårds Plads det næste døgn
'Angrebene kan være målrettet katolske kirker', lød det i en advarsel sendt til den srilankanske regering ti dage før bombeangrebene
En 13-årig dreng med særlige behov har været forsvundet siden mandag aften
Der hænger overvågningskameraer flere steder ved Åboulevarden og Klostertorvet i Aarhus. Til Århus Stiftstidende siger Hans Peter de Place fra Det Kriminalpræventive Råd, at kameraerne ikke kan siges at have nogen forebyggende effekt på vold i nattelivet – mens politiet siger, at kameraerne har medvirket til en forebyggende indsats mod voldsepisoder.
Rasmus Paludan må igen demonstrere i København. Københavns Politi oplyser, at der ikke længere er forbud mod, at partiet Stram Kurs, som Paludan er leder af, må demonstrere i politikredsen.
Et loppemarked i Sønderborg i Sønderjylland har tidligere haft problemer med tyverier, og derfor har folkene bag nu fået installeret tv-overvågning.
Dataetisk Råd skal give input og nuancer til den offentlige debat om dataetik, som fylder mere og mere. Samtidig skal rådet hjælpe til, at erhvervslivet og den offentlige sektor bruger data ansvarligt. Rådet er nedsat af regeringen, som nu har udpeget formanden og ni medlemmer.
Brandvæsenet rykker årligt ud til mere end 250 brande, der er forårsaget af forkert brug af ukrudtsbrændere. Så hold afstand til bevoksning og bygninger, og svits kun ukrudtet ganske kort, lyder rådene fra Sikkerhedsstyrelsen.
Journalist og programvært på Radio24 Anders Kjærulff står bag et nyt initiativ, ”Bevar kontanter,” der hver uge tiltrækker hundredvis af nye følgere på Facebook. Det gør han fordi bankernes og erhvervslivet kampagne mod kontanter har brug for et modstykke, fortæller han.
Sikkerhedskameraer placeres ofte højt oppe for at sikre den bedst mulige synlighed. Ved installation og justering af kameraerne kan installatørerne komme op via høje stiger eller ved at leje en uhåndterbar lift. Nu lancerer Bosch et opkoblet produktkoncept til videoovervågning, der gør det muligt for installatører at håndtere de højmonterede kameraer fra jorden.
- Jeg synes det er skræmmende, at vi lever i en tid, hvor det at lave så meget larm og fremprovokere konfrontation er blevet et redskab i sig selv. For mig at se tager Rasmus Paludan politiets timeregnskab som gidsel i det her spil. Det er nemlig tid, som går fra et lukket kredsløb og derfor tid og timer, som går fra borgerne. Og jeg frygter at det bliver en tendens i demokratiet og debattonen, og det skræmmer mig, siger Claus Oxfeldt, forbundsformand for Politiforbundet..