UFD-Nyheder-112

Skadestuer behandler 45 procent færre voldsskader end i 2010
For syvende år i træk behandler skadestuer færre personer med voldsskader, på trods af at flere anmelder vold.
Ny rapport fra DKCERT om danskernes informationssikkerhed viser, at flere danskere bliver udsat for sikkerhedshændelser, oplyser Digitaliseringsstyrelsen.
Fire børn erkender at stå bag brand i togvogne
Henvendelser fra offentligheden førte politiet på sporet af gerningsmænd bag omfattende togbrand.
31-årig mand dræbt i ulykke med lastbil ved Borup
En mandlig fører af en varebil er afgået ved døden som følge af en ulykke på Vestmotorvejen mandag aften.
Kvinde overfaldet i Netto
Kvinde overfaldet i Netto 17-12-2018 20:52
Dansk kvinde fundet dræbt nær Nordafrikas højeste bjerg
Dræbte kvinders halse har tegn på vold fra skarpt redskab.
Ifølge PWC's Cybercrime Survey 2018 er de økonomiske omkostninger som følge af cyberangreb steget til nye højder. Halvdelen af it- og erhvervslederne angiver i 2018 (mod 41 pct. i 2017), at de har haft øgede udgifter til udbedring og efterforskning af sikkerhedshændelser i forhold til sidste år. Til gengæld er der sket et fald i andelen af virksomheder, der er blevet angrebet i samme periode (55 pct. i 2017 til 44 pct. i 2018).
Justitsministeren har netop syv initiativer, der styrker indsatsen mod pædofilidømte. Med udspillet foreslår ministeren blandt andet, at flere pædofilidømte fremover får forbud mod at få besøg af børn og tage kontakt til børn, at forbuddet gøres tidsubegrænset, og at myndighederne øger og styrker deres tilsyn for at hindre, at børn bliver nye ofre for overgreb af tidligere pædofilidømte.
I den kommende tid, frem mod jul, vil borgerne i Aalborg opleve lidt flere betjente end sædvanligt til julemarkedet på Gl. Torv. Nordjyllands Politi parkerer nemlig den mobile politistation hver dag på torvet.
Søren Pape Poulsen har besluttet at støtte et projekt med unge brandkadetter hos Frederiksborg Brand og Redning med 100.000 kroner årligt i 2018-2020. Projektet skal forebygge kriminalitet blandt unge og hjælpe dem videre i livet med uddannelse og job.
Vi ved det jo godt. Indbrudstyve holder ikke juleferie. Julen er en højtid for tyveknægte, og det er med en markant anden dagsorden end familiehygge og julefred. Antallet af indbrud stiger i juledagene. Derfor opfordrer politiet borgerne til at tage en række simple forholdsregler for at undgå ubudne gæster. Og Fyns politi har lavet en julesang, som opsummerer de gode råd.
Boligområdet Gadehavegård i Høje Taastrup på den københavnske vestegn har barberet 1,5 mio. kroner af deres forsikringspræmie efter der blev installeret tv-overvågning i området
Det blev det finske projekt 'Forssa Approach', der løb med den europæiske kriminalpræventive pris ECPA 2018. Udover æren modtog de en check på 75.000 kr.
Dansk politi går sammen med de øvrige nordiske lande ud med en samlet liste over de 12 mest eftersøgte personer i vores del af verden. Det er politinetværket Enfast (European Network of Fugitive Active Search Teams), der står bag den nye nordiske liste. Personerne på listen er eftersøgt for en række meget alvorlige forbrydelser - fra overlagt drab til omfattende økonomisk kriminalitet.
Politiet kan få brug for hjælp fra borgere og virksomheders overvågning, når alvorlig kriminalitet bliver begået. Derfor har politiet oprettet et nationalt register for at få et overblik over overvågningskameraernes placering.