UFD-Nyheder-Finans

Eminent based on a true story-serie fortæller grusomt om en ung kvindes mareridt.
Jyske Bank indfører negative renter på pensionsopsparingen. Privatøkonomisk rådgiver vil have danskerne til at reagere og købe indeksfonde.
Hemmelige bagmænd i New York har trukket milliarder ud af Danmark
To forretningsmænd i USA bliver nu udpeget som bagmænd for en gruppe, der har trukket over 4 milliarder ud af Skat i sagen om formodet svindel med udbytteskat.
En samlet opsparing på 340 mia. kr. kan blive omfattet af negative renter i banken, hvis hele banksektoren sætter grænsen for negative renter på indlån ved 750.000 kr.
Formålet er at overtage kameraet og tage et billede af månen.
Forsikringsgigant sætter trumf på: Ingen dækning til klimasyndere
Virksomheder, der beskæftiger sig med de mest klimabelastende fossile brændsler, kan ikke længere forsikre sig.
Det er muligt at få fuld kompensation for rejsen, hvis du ved hvordan.
En konkurs af rejseselskabet Thomas Cook kan betyde en indstilling af al aktivitet ved Spies. Ved Spies ønsker man endnu ikke at diskutere konsekvensen af en eventuel konkurs.
Netflix-serien ”Unbelievable” fortæller den sande historie om en pige, der ikke bliver troet, og om en voldtægt, der ikke kom alene.
3F holder lørdag årlig kongres i Aalborg, hvor formanden omtaler omstridt sag om foreningsfrihed i Danmark.
'Jeg er fra Amager, ikke fra Holte,' siger udskældt SAS-medarbejder efter ballade i lufthavn.
Det er usædvanligt, at renterne har været negative så lang tid, lyder det fra professor i finansiering.
Sigtelsen mod Københavns Andelskasse for hvidvask kommer, mere end et år efter at den blev politianmeldt.
Sigtelsen kommer mere end et år, efter at banken blev politianmeldt.
Læg en plan for din økonomi og kom af med gælden, hvis du er ramt af negative renter.
Diabetes-pillen Rybelsus har potentiale til at blive Novo Nordisks største sællert nogensinde, vurderer analytiker.
Det danske medicinalselskab Novo Nordisk får vigtig godkendelse i USA, hvor diabetespille nu kan sælges.
Den amerikanske lægemiddelagentur har i dag godkendt pillen.
Statslige ansatte købte computerskærme, mobiltelefoner, tablets og navigationsudstyr.
Du kan og skal ikke tvinge folk med i en fagforening, men du er i din fulde ret til at prøve at trække dem ind i folden og blive ved med det, lyder meldingen fra førende arbejdsmarkedsekspert.
Bygningsstyrelse overvejer at politianmelde medarbejdere for at have købt privat it-udstyr på statens regning.
Google investerer i fem solcelleparker i Danmark. De skal blandt andet ligge i Næstved og Norddjurs.
Det koster Jyske Bank at have kundernes penge stående, og derfor skal formuende kunder betale negativ rente.
I august var meldingen, at minusrenterne kun ville gælde for privatkunder med over 7,5 millioner kroner på kontoen.
Myndighed i USA er tæt på afgørelse med diabetespille, der ventes at blive storsællert for Novo i fremtiden.
Norges nationalbank har hævet den styrende rente til 1,5 procent. Der henvises til en stærk samfundsøkonomi.
Folkepensionsalder er i år steget til 65,5 år, og det betyder, at flere er på efterløn og førtidspension.
Vikar hos SAS Ground Handling, der afviste at melde sig ind i 3F, er sygemeldt, oplyser hans fagforening, IDA.
Ørsted har efter længere tids søgen fundet en køber til sin eldistributionsforretning. Køber blev SEAS-NVE.
Danskernes forbrug er ikke kommet op i gear efter finanskrisen. Det er overraskende, for normalt ligger forbruget lavere i krisetider og højere i opgangstider. En del af forklaringen kan være, at vi er blevet mere klima-, tids- og sundhedsbevidste, men tendenserne er ikke entydige.
I år er det 10 år siden krisen ramte. I dag har opsvinget omsider bidt sig fast, men krisen har stadig konsekvenser. Danmark er blevet fattigere permanent og mange personer er stadig mærket af krisen.
En videregående uddannelse slår normalt ud i en højere indkomst, men sådan er det ikke altid. En del fag-lærte tjener lige så godt som mange personer med enten en erhvervsakademiuddannelse, en professionsbacheloruddannelse eller en akademisk uddannelse.
Der er udsigt til stigende vækst og flere job i Danmark. Det kræver dog, at vi udnytter fremgangen i dansk økonomi fornuftigt og investerer i mennesker og i målrettede uddannelses- og opkvalificeringstilbud, så personer på kanten af arbejdsmarkedet kan finde vej ind.
Formuerne i Danmark er relativt ulige fordelt - også når man medregner pensioner. Mens de ti pct. med de største formuer i Danmark har ca. 47 pct. af de samlede formuer, så har den halvdel af befolkningen med de mindste formuer modsat kun 5 pct. af formuerne.
Mens den rigeste procent har oplevet rekordhøj indkomstfremgang siden 2010, så har alle andre indkomstgrupper i samfundet oplevet rekordlav fremgang. Efter skat er indkomsten vokset med knap 240.000 kr. for de rigeste. Før i tiden så vi, at også de fattigste fik del i indkomstfremgangen. Det er ikke længere tilfældet.
I løbet af de seneste 10 år har pensionister oplevet den største indkomstfremgang af alle aldersgrupper. Indkomsten for pensionister er vokset med 22 pct. Det er væsentligt mere end de 30-64-årige, der har haft en fremgang på 12 pct., og markant mere end de unge, der har haft en fremgang på 5 pct.
Siden finanskrisen har vi oplevet en ny tendens i indkomstudviklingen i Danmark. Siden 2010 har indkomsterne i nogle af de allerrigeste områder i Nordsjælland slået rekord. Samtidig har de fattigste områder haft stagnerende eller ligefrem faldende reale indkomster.
Andelen af par, hvor kvindens indkomst er højere end mandens indkomst, er vokset fra 25 pct. i 1994 til 32 pct. i dag. Andelen er ikke vokset siden 2010. Blandt de 40-59-årige er der flest kvinder, der har en højere indkomst end deres partner. Blandt kvinder over 60 år er der færrest.
På talerstolen i Folketinget sagde Jakob Ellemann-Jensen (V), at en enlig mor med tre børn på kontanthjælp vil få 20.300 kroner efter skat. En person i et lavtlønsjob med tre børn har ret til det samme beløb i børnefamilieydelse og børnetilskud mm. Samlet betyder det, at en lavtlønnet i job vil have et rådighedsbeløb, der er 5.300 kr. højere om måneden.

UFD-Nyheder-Finans-børsen.dk

Investor, økonomi, finans og privatøkonomi
fra børsen.dk

21 EU-lande har lagt loft over de renter og omkostninger, som private lånefirmaer har ret til at opkræve af deres kunder. Men i Danmark er der fortsat frit spil for brutale lånerenter, ...
Olieprisen var sent fredag eftermiddag amerikansk tid på vej mod sin bedste uge siden juni. Fredag var stigningerne dog minde, da handleren lukkede væddemål på stigende oliepriser op til weekenden og ...
Efter at være blevet anmeldt for hvidvask i august sidste år, er der nu rejst sigtelse mod Københavns Andelskasse for brud på hvidvasklovgivningen.  Det skriver
Følger resten af landets banker Jyske Bank trop, og indfører en negativ rente på 0,75 pct. for indlån over 750.000 kr., vil det samlet koste alle bankkunder 4 mia. kr. om året. Det vise ...
Der vil være nogle velhaverkunder, der overvejer at smutte fra Jyske Bank, efter at banken annoncerede at indskydere med mere end 750.000 i banken skal betale negative renter fra 1. dec. Men de fleste ...
Danske forbrugere er over den seneste måned blevet lidt mere negative i deres syn på den danske økonomi. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Til spørgsmålet: H ...
Hvis du læser på mobilen, så klik her. ...
208.000 amerikanere meldte sig som førstegangsledige i sidste uge. Det var dermed færre nytilmeldte ledige end ventet. Ifølge medianen af estimater indsamlet af Bloomberg var der blandt ...
Den britiske centralbank, Bank of England, fastholder sin ledende rente på 0,75 pct. Det er resultatet af centralbankens månedlige møde, der blev afsluttet med en rentemeddelelse onsdag ...
Hvis du læser dette i Børsens app, så følg dette link. ...
Hvis du læser dette i Børsens app, så klik her. ...
Hvis du kommer via en app så klik her for at komme rette sted hen. ...
Pensionsbranchen har i årtier brugt sikre obligationer til at styre risikoen i din pension, men først styrtdykkede renten, og så overtog danskerne selv risikoen på deres pensioner via markedsrenteprod ...