UFD-Sport-Fodbold

Den franske storklub beskyldes for at have udøvet racediskrimination i forbindelse med udvælgelse af talenter.
Zanka kritiserer Irland 20-11-2018 12:41
Huddersfield-danskeren har ikke meget til overs for den måde, irerne spiller fodbold på.
Når de irske spillere læser de irske aviser for at se de karakterer, der sædvanligvis bliver givet efter en landskamp, gør de måske klogt i at bladre videre til næste side. For det er absolut ...
Augustinsson: Vil være fantastisk at rykke op
Den tidligere FC København-back Ludwig Augustinsson går benhårdt efter at rykke en tand op i Nations League-systemet, når det tirsdag aften gælder Rusland.Hvis Sverige tirsdag aften slår Rusland, rykker svenskerne op i Nations League A, hvor store nationer vil vente, når Nations League igen skydes i gang.Den mulighed er opstået, fordi Sverige i sidste runde slog Tyrkiet på udebane, og den tidligere FC København-back Ludwig Augustinsson går benhårdt efter oprykning.- Det vil være fantastisk. Et nederlag mod Tyrkiet og nedrykning til C-laget havde været meget tungt, for så ville vi ikke få lige så fede kampe, siger Augustinsson ifølge fotbollskanalen.se.- Nu har vi i stedet chancen for at rykke op i A-laget, hvor vi kan møde hold som Frankrig og Spanien. Det vil være fantastisk at få sådan nogle kampe. Det vil være utrolig udviklende at møde de nationer, siger Augustinsson.Sverige og Rusland mødes i Stockholm tirsdag aften klokken 20.45.
Bjelland: Jeg kan stadig bidrage til landsholdet
Mandag fik Andreas Bjelland comeback på det danske landshold efter at være blevet vraget til VM i sommer. Det var han glad for, og han mener, at han stadig har noget at bidrage med.Andreas Bjelland oplevede sit livs skuffelse, da han i sommer blev fravalgt til VM som en af de allersidste spillere.Nu er København-stopperen så tilbage på landsholdet, og mandag startede han inde mod Irland i Nations League.- Det var dejligt at spille, selvom vi mødte et irsk landshold, der var gået på ferie. De parkerede bussen og ville ikke rigtig noget. Det var ikke den mest udfordrende kamp, siger Bjelland, som let faldt ind i spillet.- Det er de samme principper og mange af de samme spillere, som jeg kender rigtig godt, så det var lidt det samme, siger han.Andreas Bjelland er ikke meget for at tale mere om VM-fravælgelsen. Han ser fremad, og han mener, at han har en fremtid på landsholdet.- Jeg har hele tiden sagt, at jeg rigtig gerne vil være en del af landsholdet, og jeg kommer aldrig til at sige nej, så længe jeg kan spille. Så handler det bare om, hvorvidt jeg er god nok - det er op til Åge Hareide.- Jeg synes, jeg tidligere har vist, at jeg sagtens kan bidrage, og det føler jeg stadig - ellers ville jeg heller ikke stå her, siger Bjelland.Han indgår i konkurrence med anfører Simon Kjær, Mathias Zanka Jørgensen, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard - og han er ikke meget for at tale om egne chancer.- Der er mange gode stoppere, og fordi anføreren ikke var med, så var der nogle andre, der fik chancen. Det skifter lidt hele tiden, og jeg skal ikke gøre mig klog på det, siger Bjelland.Danmark spillede 0-0 mod Irland i en kamp, der afsluttede landsholdsåret.nicolai@bold.dk
Liverpool-legenden Robbie Fowler mener ikke, at en top fire-placering længere er godt nok for Liverpool.
Australien sagde farvel til Cahill med sejr
Tim Cahill spillede tirsdag sin sidste landskamp for Australien, som slog Libanon med 3-0. Halvdanske Bassel Jradi spillede 75 minutter for Libanon.Tim Cahill er en levende fodboldlegende i Australien, men karrieren lakker mod enden, og tirsdag spillede angriberen sin sidste landskamp for hjemlandet.Foran mere end 33.000 tilskuere i Sydney blev 38-årige Cahill skiftet ind til stående ovationer, da der var spillet 82 minutter af Australiens opgør mod Libanon, hvor også Awer Mabil og Mustafa Amini spillede.Dermed fik Tim Cahill sin landskamp nummer 108, hvilket altså blev hans sidste.Inden indskiftningen havde holdkammeraterne sørget for, at Australien var foran med 3-0 mod libaneserne, som havde halvdanske Bassel Jradi med i startopstillingen.Martin Boyle scorede to kasser i første halvleg, inden Matthew Leckie lukkede kampen efter 68 minutter.Tim Cahill nåede som sagt 107 landskampe, og det blev til i alt 50 scoringer. Klubkarrieren lever endnu lidt. Angriberen tørner således ud for indiske Jamshedpur FC, hvor han har kontrakt frem til udgangen af marts næste år.
Klubløs Rossi havde forventet flere tilbud
Italienske Giuseppe Rossi har stået uden klub, siden han i sommer forlod Genoa, og han havde da også regnet med, at han ville have modtaget flere tilbud fra interesserede klubber.Det kommer som en overraskelse for angriberen Giuseppe Rossi, at der ikke er flere klubber, der har tilbudt ham en kontrakt.Den 31-årige angriber har været klubløs, siden han i sommer forlod Genoa, men han prøver at bevare roen.- Jeg er nødt til at være tålmodig, indtil der kommer en mulighed, for det er ude af mine hænder, siger Rossi til Corriere dello Sport, skriver Football Italia.- Jeg troede, at jeg ville have fået lidt flere tilbud, men jeg har lidt under, at trupperne er blevet skåret ned til 25 spillere, så måske har interesserede klubber ikke kunne få mig til at passe ind.Rossi har været ramt af mange skader i karrieren, og det tror han også spiller ind.- Der er så mange mennesker, som tænker på mine skader. Men de er der ikke længere. Jeg vil selvfølgelig ikke benægte, at jeg har haft dem, men de har aldrig stoppet mig, siger italieneren.Giuseppe Rossi har blandt andet spillet for klubber som Manchester United, Newcastle, Villarreal, Fiorentina og Celta Vigo i karrieren.Han har desuden spillet 29 kampe for det italienske landshold. Den seneste optræden på nationalmandskabet var tilbage i 2014.
Ousmane Dembélés fremtid i Barcelona hænger i en tynd tråd.
Juve-brasser: Jeg har lyst til at spille i PL
Premier League er en liga, der tiltaler brasilianske Alex Sandro, som lige nu tørner ud for Juventus i Serie A.Alex Sandro er fast mand på Juventus' venstre back, hvor han har gjort det så godt, at Premier League-klubber angiveligt er klar til at stikke brasilianeren en kontrakt.Særligt Chelsea er blevet sat i forbindelse med Alex Sandro, som da heller ikke er afvisende over for tanken om en karriere i Premier League.- Hvem ved, hvad der kan ske? Jeg har lyst til at spille i Premier League, men lige nu er jeg glad for at være i Juventus og i den liga, jeg spiller i.- Så lige nu tænker jeg kun på at fortsætte, hvor jeg er, for det er der, jeg føler mig glad, siger Alex Sandro ifølge goal.com.Chelsea bød tilbage i sommeren 2017 på Alex Sandro uden held.Brasilianerens kontrakt i Juventus udløber i sommeren 2020. Han har været i klubben siden 2015, hvor han kom til fra FC Porto.
Real Madrid lurer angiveligt på en dobbelthandel fra Premier League.
Modløs Sørloth: De forbandede mål skal ind
Den tidligere FC Midtjylland-bomber Alexander Sørloth har svært ved at få bolden i netmaskerne for tiden, og det går ham på.Alexander Sørloth var sidste efterårs helt store spiller i FC Midtjylland, og præstationerne fik ham solgt til Crystal Palace i Premier League.Det har dog langt fra været lige så succesfuldt for nordmanden i Crystal Palace, hvor det i denne sæson blot er blevet til én scoring i 12 optrædener.På det norske landshold spiller han end ikke fast - mandag blev han skiftet ind mod Cypern uden at score.- Jeg prøver, så godt jeg kan, at glemme det og bare komme videre. Hvis man ser bort fra chancerne, gjorde jeg jo et godt indhop. Det er kun de forbandede mål, som skal ind.- Som angriber er det, som om at enten sidder alt, eller også sidder det slet ikke, siger Alexander Sørloth ifølge VG.Han fortæller, at han ikke kan gøre så meget andet end bare at fortsætte og håbe, at der pludselig kommer en stime af scoringer.
Braithwaite jubler over fantastisk landsholdsår
2018 har været et fantastisk landsholdsår for Martin Braithwaite, som har spillet 12 kampe i rødt og hvidt. Han er blevet mere farlig, mener han, og han har da også scoret to mål sent på landsholdsåret.Martin Braithwaite spillede mandag aften sin 29. landskamp, da Danmark mødte Irland i Aarhus - og dermed sluttede han et år, hvor han har fået masser af landskampe på CV'et.Det er blevet til hele 12 optrædener i 2018, og Martin Braithwaite er da også meget begejstret for situationen.- Det har været fantastisk. Jeg synes ikke, det kunne være gået meget bedre. Jeg er rigtig glad for det, og det viser, at mit arbejde har båret frugt - så det skal jeg sådan set bare blive ved med, siger Martin Braithwaite.Middlesbrough-spilleren har gjort sig mest som kantspiller, hvorfra han har scoret to kasser - den første kom mod Østrig i oktober, og den anden kom i sidste uge mod Wales. - Jeg er blevet mere afgørende, og det er det, det handler om på min position, siger Braithwaite, som ikke vil vurdere, om han er nærmere en fast plads på det danske landshold, hvor han kæmper med Pione Sisto om minutterne.- Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg spiller mit spil, og så lader jeg præstationerne tale - så må vi se, om det er nok, siger han og fortsætter om konkurrencen med Sisto.- Vi tænker ikke over det. Der er kun kærlighed mellem os. Når den ene spiller, støtter den anden op. Det ændrer intet, siger Martin Braithwaite.Han har spillet på et landshold, der er gået ubesejret igennem efterhånden 24 kampe i træk, og han har store ambitioner for sig selv og holdkammeraterne.- Der er ingen begrænsninger for, hvad vi kan gøre. Vi skal tro på tingene og arbejde hårdt, og det gør vi på holdet. Vi er ydmyge og arbejder for det, men vi har stor tro på os selv og den måde, vi spiller fodbold på.- Det kan man se, når vi spiller - vi kender hinanden rigtig godt.- Det er gået fantastisk. Der skal lyde stor cadeau til alle på holdet. Jeg føler, der er en ro på holdet. Alle giver sig 100 procent, og vi stoler på hinanden og det spilkoncept, vi har.- Det betyder, at vi er rolige, når vi går på banen, fordi vi har selvtillid og tror på, at det hele nok skal gå. Så selvom det nogle gange er hektisk på banen, så er man rolig, fordi man ved, vi nok skal få et godt resultat, siger Martin Braithwaite.Danmarks næste opgave bliver EM-kvalifikationen, som der trækkes lod til den 2. december.nicolai@bold.dk
Tidligere tysk landsholdsspiller beskylder Pep Guardiola for det tyske landsholds nuværende krise.
Suarez: Dembele skal være mere seriøs
FC Barcelonas Ousmane Dembele bør være mere fokuseret og seriøst på nogle områder, mener holdkammeraten Luis Suarez. Franske Ousmane Dembele bør tage fodboldkarrieren lidt mere seriøst, mener holdkammeraten Luis Suarez. 21-årige Dembele har til tider haft det svært i FC Barcelona, og han bør tage ved lære af nogle af de personer, der er omkring ham, mener Suarez. - Det handler ikke om, at han ikke har tilpasset sig, for hans forhold til holdkammeraterne er virkelig godt. Vi kan se, at han er glad, siger Luis Suarez ifølge Goal.com. - Men som nogle af mine holdkammerater har sagt, og Ousmane ved det, så er fodbold et privilegium for alle spillere, og jeg synes, han skal have et større fokus og være mere seriøs på nogle områder. - Der er mange mennesker omkring ham i Barcelona, som han kan lade sig inspirere af. Personer med stor professionalisme. Men han fortjener at være her og triumfere med Barcelona, siger Luis Suarez. Ousmane Dembele skiftede i sommeren 2017 til FC Barcelona fra Borussia Dortmund. I denne sæson har han spillet 15 kampe og scoret seks mål for den spanske mesterklub.
Bookmakeren Ladbrokes har udgivet en liste med de ti mest sandsynlige Premier League-handler i det kommende januar-transfervindue.
Vestergaard er utilfreds med sit landsholdsår
Det er ikke blevet til meget spilletid på landsholdet for Jannik Vestergaard i 2018, og det er ikke tilfredsstillende, siger han til DR.Jannik Vestergaard mener ikke, at han rent personligt har fået nok ud af landsholdsåret 2018. Forsvarsspilleren har blot fået spilletid i to landskampe, og han havde gerne set, at det var blevet til mere, siger han til DR. - Alle spillere på landsholdet er ambitiøse, så derfor er det naturligvis ikke tilfredsstillende for mig, når jeg dårligt nok kommer på banen. Alligevel har vi været meget succesfulde som hold, og det er dét, der kommer i første række. Men ikke desto mindre har det været skuffende for mig, siger Vestergaard. Den 26-årige Southampton-spiller har har spillet 17 kampe i den danske nationaldragt. Hans seneste optræden var i venskabskampen mod Østrig i oktober, som blev vundet med 2-0.
United jagter Kante og Witsel til midtbanen, mens Pogba efterhånden øjner et skifte væk fra "The Red Devils".
Hårdt prøvet Nørgaard: Det er ikke sjovt
Christian Nørgaard erkender, at livet i Fiorentina ikke er en dans på roser, men han knokler videre for sit gennembrud og forsøger at bevare tålmodigheden.Christian Nørgaard skiftede i sommer fra Brøndby til Fiorentina, men den første tid i den italienske klub har ikke været den helt store succes for midtbanespilleren.Nørgaard har blot fået spilletid i en enkelt kamp, da han i august spillede 36 minutter mod Chievo i Serie A.Nørgaard, som blev efterudtaget til A-landsholdets kamp mod Irland, erkender, at det er en hård tid for ham i Italien.- Det har været en tough start målt på spilletid. Jeg havde selvfølgelig ønsket flere minutter, men jeg er et tålmodigt gemyt og holder fokus på det, jeg selv kan gøre noget ved. Det er stadig for tidligt at gøre status, siger Nørgaard.- Jeg kæmper for min plads, og det har jeg også tænkt mig at gøre fremover.- Det er ikke så sjovt for tiden. Det er en hård kamp, og det er en god test for hovedet. Jeg har været der før på et lavere niveau og ved, at man bliver stærkere, når man kommer igennem det. Det er tough, men det er en del af gamet.- Jeg har en mentaltræner, som jeg snakker med, og jeg taler også med mine folk omkring mig. Jeg holder samtidig snuden i sporet til træning. Der skal ikke være nogen undskyldning for, at jeg ikke spiller.Nørgaard forklarer, at konkurrencen på midtbanen hos Fiorentina, som ligger nummer ni i Serie A, er meget hård.Han holder fokus på at levere til træning og håber på, at han på den måde kan komme tættere på spilletid.- Der er utrolig stor kvalitet på midtbanen. Vi har seks midtbanespillere til tre pladser, og jeg kan ikke pege på én, som ikke er en topspiller.- Træneren og sportsdirektøren siger, at det ser fantastisk ud, og at de ser en stor fremtid for mig i klubben. Det er sådan nogle meldinger, som giver én tro på tingene.Tror du på dem, når de siger det?- Selvfølgelig gør jeg det, men der skal også ske noget. Jeg skal ikke bare tro på det i fire år og så tage hjem igen med nul kampe i benene. Det kommer ikke til at ske. Indtil videre tror jeg på, at de stadig har en plan for mig, og det er for tidligt at gøre status.Hvor længe kan man være tålmodig?- Det er svært at svare på. Jeg har sagt nej til, at der skal ske noget til vinter, for jeg vil gerne holde fokus på det i Fiorentina. Det er en stor klub, jeg godt kan lide, og det er en fed by, hvor jeg har det godt med min kæreste.Mens 24-årige Nørgaard, som har kontrakt med Fiorentina til sommeren 2022, ikke er tilfreds med situationen, har han ikke tænkt sig at løbe skrigende bort i januars transfervindue.- Jeg vil først gøre status til sommer, og hvis situationen er, præcis som den er nu, er jeg med på, at der nok skal ske noget.- Man skal ikke sidde på bænken og tænke, at det er godt nok, at jeg sidder her. Jeg synes også, det er underligt, at der ikke har været flere minutter.- Tingene er forløbet, som de har gjort, og jeg kan kun træne godt og holde mig klar, og jeg har været fit og fight. Træneren har valgt, som han har valgt, men jeg ved, det går den rigtige vej.Nørgaard glæder sig over, at han i en svær tid blev udtaget til A-landsholdet.- Det vidner om, at Åge gerne vil mig, og det er en fantastisk følelse at blive udtaget, selvom forløbet i klubben ikke har været fantastisk. Det er jeg stolt af og glad for, og det giver mod på at arbejde endnu hårdere mod en bedre periode, siger Nørgaard.Christian Nørgaard har fortsat sin A-landsholdsdebut til gode, mens han står noteret for 73 kampe på diverse U-landshold.mikkel@bold.dk
Den målløse Nations League-kamp mandag aften vil nok hurtigt gå i glemmebogen hos de fleste danske landsholdsspillere og fodboldfans, men for Mathias 'Zanka' Jørgensen er det formentlig en kamp, han v...
Det kan være svært at huske, hvornår Åge Hareides landshold senest har tabt en fodboldkamp i ordinær tid. Det skete ikke i 2017, og det skete heller ikke i år. Det er et faktum efter mandagens 0-0-...
Efter to missede slutrunder i træk fik hollandsk fodbold lidt tiltrængt succes, da det mandag aften lykkedes at tage sejren i gruppe A i det øverste lag i den nye turnering Nations League. Det sket...
Sæsonen er slut. Ikke kun for C.V. Jørgensen - manden bag teksten. Men også for landsholdet. Og den sluttede lidt trist. Tarveligt af irerne, der ikke hverken kunne eller ville noget som helst - tarve...
Danmark vandt sin gruppe i debutudgaven af UEFA Nations League og er derfor at finde på øverste hylde, i Liga A, når turneringen afvikles næste gang i 2020. Tirsdag får vi de sidste svar på, hvem d...
Det norske fodboldlandshold har i dette efterår haft pæn succes i Nations League. Mandag sikrede Norge sig oprykning fra tredje til andet lag i turneringen, da det udebane lykkedes at slå Cypern me...
Akkurat som i 2017 sluttede landsholdet året af med en kamp mod Irland. Men det var knap så målrigt mandag aften som sidste års danske 5-1-sejr i Dublin, der sikrede VM-deltagelse. Der bl...
Hollands fodboldlandshold har igen noget at fejre. I sommer glimrede "Oranje" ved sit fravær ved VM, men næste sommer har holdet chancen for at vinde Nations League. Mandag aften blev det en kendsg...
Danskerne prøvede og prøvede, men de fik aldrig hul på Irlands forsvar.
På en råkold efterårsdag i Aarhus spillede Danmark 0-0 mod de irske gæster i sidste gruppekamp ved Nations League, som Danmark dermed gik igennem ubesejret. Resultatet betyder tilmed, at Danmark under...
MLS-klubben vil ikke af med den svenske stjerne på trods af interesse fra Milan.