UFD-Sport-Motorsport

Igen i år er DASU blevet tildelt en plads i den CIK-FIA arrangerede løbsserie CIK FIA Karting Academy Trophy. Derfor inviterer DASU nu alle interesserede der opfylder kravene til at sende en ansøgning til jno@dasu.dk
Femte generation af Toyotas bløde firehjulstrækker har fået et skarpere design, mere plads, bedre terrænegenskaber, en lækrere kabine og flere miljøvenlige kræfter.
Det sker i Docken i Københavns Nordhavn, hvor atleter fra både fire- og tohjulet motorsport hyldes for deres bedrifter i 2018. På aftenen uddeles DASUs fornemmeste pris, Årets bilsportskører. HKH Prins Joachim, der som bekendt selv er aktiv inden for motorsporten og medlem af det internationale forbund FIA’s kommission for historisk motorsport, overrækker prisen.
Forud for 2019-sæsonen i Super GT Danmark (tidl. Danish Supertourisme), har Carsten Lorenzen #71 oprustet, både i sit bagland med en aftale med Sporting Manager Olav Langdahl og i træningsregimet med en gear-kart, der skal skærpe følingen som racerkører endnu mere. Carsten’s karriere, der har udviklet sig med lynets hast over de sidste par år, har vagt opsigt, da der skal lidt ud over det sædvanlige til at gå i gang med en racerkarriere som 37-årig.
- det officielle Audi Sport teamEn ny fantastisk kontrakt sikrer racerkører Nicolaj Møller Madsen endnu et år som kører for det officielle Audi Sport team. En kontrakt, der bringer ham tættere på sit altoverskyggende mål om den eftertragtede fuldtidskontrakt med Audi Sport inden 2021.
Lørdag den 19. januar står i motorsportens tegn, når Dansk Motorsport Award finder sted. Indlægget Årets motorsportspriser uddeles lørdag blev først udgivet på Racemag.
2019-programmet udvikler sig for Christina Nielsen, som nu stiller op til det berømte Bathurst 12 Hour i en Mercedes-AMG GT3 med to andre stærke profiler. Det bliver danskerens debut i det australske 12-timersløb.
DTC - Casper Pilgaard glæder sig til debut i MASCOT DTC
Efter tre år i en åben formelvogn får djurslændingen racertag over hovedetEt nyt navn, man i år kommer til at stifte bekendtskab med i MASCOT DTC, bliver 20-årige Casper Pilgaard fra Ryomgård. Efter tre sæsoner og to mesterskabsmedaljer i formelvognene skifter djurslændingen til racerbilerne med de buldrende amerikanske V8-motorer.
Volkswagen tilføjer et nyt kapitel til den over 40 år lange historie om Golf GTI med introduktionen af den kompromisløse TCR-version. Den stiller til start med en 290 hk 2,0 TSI-motor, højere topfart, skarpe køreegenskaber og et aggressivt look til priser fra 567.390 kr.
Lørdag den 26. januar fra kl. 10.00 til 13.00 vil der være stor aktivitet på torvet i Assens på Fyn. De syv danske deltagere fra Team Fynske Bank Danmark afvikler deres PRE-start forud for verdens største bilrally for historiske biler.
Denne særudgave af Det ternede flag skifter gear fra Formel 1 til historiske rallybiler. Indlægget Podcast: De lange knives nat og grillpølser på havnen i Monaco – Rallye Monte Carlo Historique kogt ned til en podcast blev først udgivet på Racemag.
Når man triller rundt i Hellerup i den nye Rolls-Royce Phantom, strækker hundelufterne hals for at se, om de kan få øje på et medlem af det britiske kongehus. Bilen er på al ...
Uden at starte benzinmotoren kan Mercedes E 300 e køre op til 50 km og 130 km/t. Det er første gang, at hybridvarianten af E-Klasse har en rækkevidde på ren el, som vil kunn ...
Range Rover kommer frem, hvor andre biler stopper - til gengæld er CO2-aftrykket højt. Det gør en ny opladningshybrid noget ved. Kendere af Range Rover h ...
Efter et langt tilløb er Tesla endelig klar med Model 3. Den kan være begyndelsen på et nyt eventyr for det amerikanske bilmærke i Danmark. De første Tesl ...
Første weekend i januar bliver bilforhandlernes svar på Black Friday. Vi ringer rundt for at høre om aktuelle tilbud i alle prisklasser. Alfa Rom ...
De Danske Bilimportører håber, at 2019 bliver året for den længe ventede langsigtede reform af bilafgifterne. Det vil gavne både danskerne, miljøet og trafiksikkerheden, lyd ...
Audi R8 er blevet ondere at se på, men det ædle V10-hjerte bag de to stole får lov at banke videre i 2019-årgangen. Vi kører superbilen på Ascari-banen og får en highspeed-t ...
Kia e-Niro deler teknik med Hyundai Kona Electric, og opleves som lige så alsidig og anvendelig. Der er allerede rift om det begrænsede antal biler, der kommer til Danmark f ...
Med et par funklende LED- forlygter, et velformet bagparti og en tiltrængt opdatering af kabinen er veteranen Porsche Macan klar til nye erobringer. Vægte ...
At kunne køre fantastisk i en bil kræver ikke kun et kørekort og et skarpt overblik. Det kræver også, at din bil skal være i orden. Det betyder selvfølgelig, at du skal have fokus på at have udstyr i bilen, når du kører på de danske veje, som gør din kørsel mere sikker og kontrolleret. Biludstyr kan dog ofte være dyrt, og er en omkostning du måske ikke har råd til med det samme – specielt hvis den kommer ud af det blå. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad du kan bl.a. kan købe af udstyr, for […] Indlægget Kør som en mester på de danske veje blev først udgivet på Racemag.
I denne særudgave af Det ternede flag gennemgår vi Kevins bedste sæson i F1, vi diskuterer, om Hamilton bare er heldig, eller om han virkeligt har et gear mere end konkurrenterne – og så vender vi  årets overraskelser og kårer årets flop. Indlægget Podcast: Det ternede flag – F1-sæsonen 2018 blev først udgivet på Racemag.
Det officielle DM i simracing er kommet godt fra start i DASU. Danish E-sport Racing Championship, DERC, tog hul på en ny æra i DASU, da starten gik til første afdeling af DM-serien. Indlægget E-sport godt fra start i DASU blev først udgivet på Racemag.
DASU elitenyhedsbrev U48 27-11-2018 13:26
Siden sidst Point i årets sidste Grand Prix Abu Dhabi stod traditionen tro for sæsonfinalen i Formel 1, og selv om både kørernes og konstruktørernes VM for længst er afgjort til fordel for Lewis Hamilton og Mercedes, blev der gået til stålet på Yas Marina-banen med masser af dramtik og gode kampe. Kevin Magnussen sluttede løbet som nr. 10 og det betød, han i år har scoret flere points (56) end i sit debutår for McLaren i 2014, der på det tidspunkt var at regne blandt topteams i kongeklassen. Kevins statistik for 2018 er imponerende, idet han 11 gange (12 hvis […] Indlægget DASU elitenyhedsbrev U48 blev først udgivet på Racemag.
Abu Dhabis Grand Prix lukker og slukker for en spændende 2018-sæson med overraskende gode dueller ned gennem feltet. Vi analyser grand prixet, finder højdepunkterne og besvarer forhåbentligt nogle spørgsmål undervejs! Indlægget Podcast: Det ternede flag om Abu Dhabis Grand Prix blev først udgivet på Racemag.
Hvis du ofte spiller bilspil, så handler det – med stor sandsynlighed – om, at du kan leve dig ind i spillet og fantasere om, at du selv sidder bag rattet i den pågældende bil. Hvis det er noget, der er vigtigt for dig, så bør du også fokusere på at gøre oplevelsen så autentisk og virkelighedstro som muligt. Det er noget, du kan opnå på flere forskellig måder.   Ét af de tiltag, du blandt andet kan give dig i kast med er, at finde et godt headset. Hvis lyden er god og omslutter dine øre, så er der […] Indlægget Få en mere autentisk oplevelse i bilspil med et godt headset blev først udgivet på Racemag.
Efter en pause på syv år vender populær motorsportsklasse retur til Danmark. Det sker, når den svenske mesterskabsklasse, STCC, kører på FDM Jyllandsringen til GP Danmark i 2019. Indlægget TCR og STCC gæster Danmark blev først udgivet på Racemag.
I denne tester 18-årige Christian Lundgaard GP3 for ART Grand Prix. Indlægget Christian Lundgaard tester GP3 i Abu Dhabi blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.