UFD-Sport-Motorsport

Det lykkedes for Perfection Racing at vinde 'Champion of the Continents' mesterskabet efter et begivenhedsrigt løb på COTA banen i USA. Teamet kom til USA med en føring i mesterskabsstillingen, men et amerikansk Porsche-team kunne også sikre sig mesterskabet med et godt resultat.
Diverse - DASU Elitenyt 20-11-2018 04:40
Marco Sørensen og Nicki Thiim stod øverst på skamlen efter WEC løbet på Shanghai International Circuit, efter et dramatisk løb. De to fik selskab på podiet af endnu en dansker, da den VM-førende Michael Christensen kørte sig ind på tredjepladsen.
Der inviteres hermed til Adam Rally Cup Denmark møde d. 11. december på Fjelsted Skov Kro. Alle interesserede er velkomne, uagtet om du har en Cup bil eller ej, så hvis du bare er nysgerrig, så kig forbi.
Rallyfamilien som kommer fra Herlufmagle og tæller sønnerne Casper og Chris Venning samt deres far John Venning kører alle tre Rally i hver deres potente bil. De har haft en fantastisk sæson i 2018, hvor især Chris og hans kæreste Nadia har vundet stort set alt hvad de har stillet op i.
Årets sidste løb i Creventics populære langdistanceserier er nu afsluttet på COTA Formel 1 banen i Texas, USA. 9 danske kørere fordelt på 3 teams deltog og man kan ikke ligefrem sige, at selve løbet var den store succes for nogle af dem. Men i det samlede resultat set hen over hele sæsoner var der præmier at hente.
Læs her om de indplacerede talenter under DASU og Team Danmarks resultater i weekenden - og se, hvem du skal holde øje med i den næste uge tid. Indlægget Ny dansk VM-triumf – Thiim/Sørensen sejrer blev først udgivet på Racemag.
Bugatti
I en lang årrække frem mod 2007 var Henrik Jacobsen fra Mårslet ved Aarhus en kendt teamejer i dansk motorsport. Nu vender han så tilbage. Team Formula Sport genopstår, og Henrik Jacobsen har valgt at stille op i Super GT Danmark i 2019.
FIA WEC - Le Mans vinder Christensen øger VM føring med femte podieplacering
Med en overhaling kun 20 sekunder før tiden udløb for søndagens seks timer lange VM afdeling for sportsvogne i Shanghai, Kina, sikrede Michael Christensen årets femte podieplacering til ham og hans holdkammerat Kevin Estre. Da de to nærmeste udfordrere i den officielle kamp om VM i GTEPro klassen sluttede på henholdsvis femte- og niendepladsen udbyggede Christensen og Estre deres føring i kampen om mesterskabet til hele 44,5 point ned til nummer to.
FIA WEC - Shanghai - Løbsresultat
Et regnfuldt løb slutter med en velfortjent sejr til Marco Sørensen og Nicki Thiim i GTE klassen, som dermed tager den første WEC sejr til Aston Martin siden Mexico sidste år. De to fik selskab på podiet af Michael Christensen, der kørte sin Porsche ind på tredjepladsen.
Seat er i gang med en øvelse, hvor de sporty modeller får eget mærke, logo og prisskilte. Det nye brand hedder Cupra, og den første model i Danmark er en potent og alsidig S ...
Det er snart slut med produktionen af Mercedes-AMG's største og kraftigste motor med 12 cylindre og to turboladere. Vi tager et sidste ridt i overklasseløget langs kysten i ...
Sikke et drama og igen en kandidat til årets bedste race. Brasiliens Grand Prix havde det hele, drama, følelser og fede dueller. Vi analyserer søndagens drama sammen med den nykårede DM-vinder i Formel 4, Casper T. Hansen. Indlægget Podcast: Brasiliens Grand Prix med formelkører Casper T. Hansen blev først udgivet på Racemag.
DASUs elitenyhedsbrev bringer nyt om de indplacerede atleters resultater - og beretter, hvem vi skal holde øje med i den kommende tid.  Indlægget Point til Kevin i Brasilien blev først udgivet på Racemag.
Porsche Panamera GTS bygger bro mellem en rummelig og praktisk rejsevogn for fire personer og en hardcore sportsvogn. Vi jager en dansk Le Mans-vinder i den store Porsche på ...
BMW 8-serie Coupé er en gennemført lækker langtursbil, der ikke bliver nervøs, når den møder et sving. Rollen som flagskib hos BMW har været varetaget af ...
Nu går starten til det første officielle danmarksmesterskab i simracing i nyere tid. Det sker, når Danish Esport Racing Championship afvikler første afdeling.   Det sker onsdag den 7. november i spillet iRacing, som danner basis for dette banebrydende mesterskab.   Over i alt seks afdelinger á hver to løb skal de bedste simracere i Danmark dyste dør mod dør med nogle af landets bedste racerkørere fra den virkelige verden.   Mere end 100 kørere er tilmeldt serien, der skydes i gang på banen Nürburgring GP og slutter på Interlagos den 27. februar.   Alle deltagerne kører i Audi R8 […] Indlægget Så skydes DM i simracing i gang i DASU blev først udgivet på Racemag.
Efter diverse forsinkelser og problemer med at bygge batterier nok er Tesla Model 3 klar til de første europæiske kunder i køen i 2019. Her er første indtryk.
Danmarks største bilimportør arbejder på at blive klar til den nye generation af grønne biler. 40-årige Ulrik Drejsig har som topchef ansvaret for, at danskerne tager de ny ...
Få indblik i Mikkel Overgaard Pedersens karriere, hør fra en insider om banen i ved Mexico City - og lyt til analysen af weekendens GP, et actionfyldt løb, der endte med suveræn hollandsk sejr og titel til Lewis Hamilton. Indlægget Podcast: Mexicos GP med Mikkel Overgaard Pedersen blev først udgivet på Racemag.
Læs DASUs elitenyhedsbrev her. Indlægget DASU elitenyhedsbrev – F1, Porsche Super Cup, ELMS og meget mere blev først udgivet på Racemag.
Det var ultratæt i toppen efter de syv prøver i Rally Sønderjylland. Finalen i årets Autoplus Dansk Super Rally, der blev kørt i området omkring Aabenraa, gav lige så meget spænding, som man kunne håbe på. Indlægget Tæt i toppen i Autoplus Dansk Super Rally-finale blev først udgivet på Racemag.
Verdens mest traditionsbundne motorcykelmærke lægger op til store forandringer. Harley-Davidson har lanceret en vækstplan, der sender det amerikanske brand ud på helt nye ve ...
For 50 år siden jagtede Steve McQueen banditter med sin Ford Mustang i kultfilmen "Bullitt". En ny jubilæumsmodel hylder filmbilen med flere kræfter og autentisk styling.
Mercedes byder et nyt medlem velkommen i familien. Sig goddag til AMG GT 63 S 4-door, som står klar til at skræmme livet af dig og dine bagsædepassagerer med en brutal V8-mo ...
Det var et fantastisk race i Texas, en populær finsk sejr og en nitte til Haas F1 Team. Indlægget Podcast: USA’s GP med Dennis Lind blev først udgivet på Racemag.
Har du i lang tid gået og drømt om at komme i gang med motorsport, men har ladet økonomien holde dig tilbage? I så fald er der gode nyheder. I dag findes der flere og flere online låneudbydere, der tilbyder dig lån til ethvert formål, så lyder det fristende kan du med fordel klikke dig videre og finde nogle af markedets billigste quicklån gennem Pengeinfo.dk.   Motorsport koster dyrt Der er ingen tvivl om, at motorsport hurtigt kan komme til at koste store penge. Hvad mange måske ikke er klar over, er, at det ikke er nok at have det […] Indlægget Få råd til mere ræs i hverdagen blev først udgivet på Racemag.
En af verdens mest eksklusive ombygninger af Porsche 911 er landet på dansk jord. Den er født i tyske Zuffenhausen i 1992, men er for nylig blevet skilt ad og genfortolket i ...
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Er du også vild med Formel 1 og følger du flittigt på TV når der vises Grand Prix events fra hele verden? Hvorfor så ikke tage din entusiasme et skridt videre og opleve et løb live?   At se Formel 1 i levende live i enten Dubai, Monaco, Belgien eller et af de andre førende lande inden for motorsport, er en drøm mange går rundt med. Desværre er det også en drøm der ikke er helt billig, og mange vælger derfor at blive hjemme år efter år. Sådan behøver det dog ikke længere at være og du kan også få […] Indlægget Tag til Grand Prix i udlandet med et kviklån blev først udgivet på Racemag.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.