UFD-Sport-Motorsport

Aquila Synergy Cup - DTC Weekend - Løb 3
Det var et godt, intenst løb med en række spændende kampe, med en tæt afslutning hvor William Wulff vinder løbet foran Benjamin Frislund og Kevin Suenson.
Straks efter start kæmpede den hurtige nordmand Alf sig frem mod toppen og Steffen Hansen havde en stor opgave med at skulle holde ham bag sig. Det lykkedes Alf Marius Loe Sandberg at køre sejren hjem foran Carsten Lauridsen, der havde en godt kæmpende Steffen Hansen omkring sig.
DTC - DTC Weekend - Finale
Weekendens hurtige Kasper H. Jensen kunne fra pole lægge god afstand til Ronnie Bremer og dermed sikre sig en fornem sejr. Efter Ronnie sluttede Max Klinkby-Silver, der nåede at skifte plads med Michael Markussen.
Der er flere årsager til, at flexleasing er vækstet markant i de seneste par år. Danskerne søger mod premiummærkerne som aldrig før, og flexleasing er generelt anerkendt som ...
DTC - DTC Weekend - Kvalifikationsløb 5 - 8
Hovedfokus var på Ronnie Bremer og Kasper H. Jensen, meen Casper Pilgaard havde til hensigt også at vise sig frem. Han formåede endda at vinde det ene af kval-løbene.
Rene Povlsen fik hurtigt lagt afstand til sine konkurrenter og kørte en suveræn sejr hjem foran Allan Kristensen og Steffen A. Jørgensen.
Special Saloon - DTC Weekend - Løb 2
Morten Straarup lå længe i front, men efter at en sandkasse trak ham ud af løbet, kunne den dybt V8 brummende Corvette-kører Michael Klostermann køre sejren hjem foran Brian Mikkelsen og Johnny Pedersen.
Både løbets vinder Steffen Larsen og Martin H. Mortensen slog et stort hul til følgerne, og tredjepladsen skulle forsvares af Mikkel Gregersen, der havde en hårdt pressende oldboys kører efter sig.
Bil Nyheder
Formel 4 DK - DTC Weekend - Løb 2
Mads Hoe lagde lidt afstand til Formel 4 feltet og på de efterfølgende pladser blev der kæmpet inden Malthe Jakobsen kunne slutte på andenpladsen med Largim Ali bag sig Fra Formel 5 rækkerne satte Lucas Daugaard endnu en sejr ind på kontoen og han blev fulgt af Jacob Bjerring og Niels Ejnar Rytter
DTC - DTC Weekend - Kvalifikationsløb 1 - 4
Der var lagt op til en stærk og spændende duel mellem de to førende i DTC serien inden denne weekend. Og de første kvalifikationsløb var det da også sådan det forløb.
10 dumme bil-opfindelser 22-09-2019 07:00
Gallerier
GT er den hidtil mest praktiske og brugervenlige bil fra McLaren. Men med hverdagsanvendeligheden forsvinder en del af dramatikken fra Formel 1-producentens gadebil. Spørgsm ...
Ni hurtige prøver skal deltagerne ud på, inden den samlede vinder af John Frederiksen Brøndby – Rally Roskilde er fundet - femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally. Indlægget Roskilde byder på DM 5 i Autoplus Dansk Super Rally blev først udgivet på Racemag.
Når det første FIA Motorsport Games løber af stablen den 1.-3. november på Vallelunga-banen ved Rom, bliver det med stærk dansk tilstedeværelse. De rød/hvide farver er tilstede i fem ud af seks kategorier, der alle tæller til den samlede turnering. I hver af i alt seks cups bliver der delt guld-, sølv- og bronzemedaljer ud, der også tæller til et samlet mesterskab i bedste OL-stil. Indlægget Dansk hold klar til FIA Motorsport Games 2019 blev først udgivet på Racemag.
Der er masser af danske banekørere i aktion den kommende weekend, over hele kloden. Flere af disse indtager nøgleroller i deres respektive løbsserier. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev: Sådan gik det danskerne i weekenden – og det sker i denne uge blev først udgivet på Racemag.
Land Rover ser både frem og bagud med den nye Defender, der er klar til næste år i kort og lang version som diesel, benzin eller hybrid. Den nye Defender ...
2019 vil blive husket som et afgørende år i bilens historie med verdenspremierer på den nye generation af elbiler. IAA-messen i Frankfurt ser med optimisme - og en vis bekym ...
Flere danske kørere tog pointplaceringer rundt om i verden i den forgangne weekend - læs her, hvordan det gik de indplacerede og se, hvem du skal holde øje med i den kommende uge. Indlægget DASU elitenyhedsbrev U37: Podieplaceringer og op- og nedture til danskerne blev først udgivet på Racemag.
Det nystartede kinesiske bilmærke Aiways lancerer en SUV på størrelse med Audi Q5 til næste sommer. Den er eldrevet og skal have en fornuftig pris, hvis den skal have en cha ...
Tysk bilindustri er begyndt med elbilerne oppefra i modelhierarkiet. Audi e-tron og Mercedes-Benz EQC er store, tunge og komfortable batteridrevne biler med den seneste tekn ...
Hvem Janne Kämäräinen, CEO, Ford Motor Company Denmark Hvad Forklarer Fords planer for Danmark i 2020 Hvorfor
Årets sidste augustlørdag var ikke som alle andre lørdage i Sorø. For en dag var byens centrum forvandlet til hele Danmarks rallycentrum, da Suzuki Rally Sorø blev afviklet som fjerde afdeling af Autoplus Dansk Super Rally – det danske mesterskab i rally. Indlægget Autoplus Dansk Super Rally skabte stemning i Sorø blev først udgivet på Racemag.
International banesport blev desværre ramt af tragedie den forgangne weekend. I forbindelse med det belgiske grand prix på Spa-Francorchamps omkom franske Anthoine Hubert og en anden blev kvæstet i Formel 2-løbet. Denne ulykkelige hændelse skal dog ikke overskygge det faktum, at danske banekørere atter leverede strålende resultater i weekenden. Indlægget DASU-elitenyhedsbrev U36: Gode danske resultater i tragisk weekend blev først udgivet på Racemag.
Den nye BMW Z4 M40i Roadster med seks cylindre er hurtig og med en skøn motorlyd - men det er også en uventet voksen og velopdragen bil. Det er en befrien ...
Tilnavnet "Pista" antyder, at denne variant af Ferrari 488 er tiltænkt køresjov ved trackday-arrangementer, men på vej ned ad rampen til motorvejen gælder de almindelige hastighedsgrænser, som ...
Christian Lundgaards 2019-sæson har budt på lidt af hvert for den unge Hedensted-kører – lige fra en mere end glimrende sæsonstart til to afdelinger i Østrig og Frankrig, der var lige til glemmebogen. Men trods ufatteligt uheld, modgang, sammenstød og straffe, bevarer den unge Renault Academy-kører optimismen. Ifølge ham er alt endnu åbent. Lyt med i podcasten her. Indlægget Podcast med Christian Lundgaard om 2019-sæsonen blev først udgivet på Racemag.
Der bliver rallybiler i og omkring Sorø på årets sidste augustlørdag. Den 31. august er Slagelse Auto Sport gået i samarbejde med Lysen Biler om at afvikle Suzuki Rally Sorø, der bliver den fjerde af årets seks afdelinger i Autoplus Dansk Super Rally - kampen om danmarksmesterskabet i rally. Indlægget Autoplus Dansk Super Rally indtager Sorø blev først udgivet på Racemag.
BMW M5 Competition kan ramme 100 km/t på 3,3 sekunder, og når du beder den hurtigste firedørs BMW om det, omdanner den gerne bagdækkene til en røgsky, der gør dag til nat.
Læs her, hvordan det er gået for de danske talenter ude i verden - og se, hvem du skal holde øje med den kommende tid. Indlægget Elitenyhedsbrev: Sort weekend for Kevin, succes for Rasmussen og Schandorff blev først udgivet på Racemag.
DASU og de tre permanente asfaltbaner i Danmark samles nu for at udvikle fremtiden for dansk motorsport. Målet er at styrke både bredden og eliten. Indlægget Dansk motorsport skal styrkes blev først udgivet på Racemag.
Onsdag d. 23/10 åbnes der for at nye talenter med interesse i formel racing kan teste deres evner af. Testdagen finder sted på Padborg Park og der er mulighed for at teste i enten Formel 4 eller Formel 5. Du … Continue Reading→ Indlægget Nye formeltalenter får chancen for at teste Formel 4 og Formel 5 blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Anmeldelsesgebyret 12 – 13 maj 2018 Formel 4 + 5 F5 Bulletin 3, 2018 Løbsinformation Åbningsløbet 2018 ver. 1 Godkendt Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 fredag og lørdag Godkendt version Tidsplan Åbningsløbet 2018 Ver. 1 søndag Godkendt version Indlægget Slutinstruktioner til DM2 Jyllandsringen blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Se i følgende link for de sidste slutinstruktioner for den kommende weekend. Slutinstruktioner Padborg Park Open Indlægget Slutinstruktioner til Padborg Park Open blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Da Formel 5 i denne sæson har lavet en aftale om at køre sammen med Formel 4, vil det betyde at nyhedsstrategien for Formel5.dk vil ændre sig. Det vil komme til at betyde at der naturligvis vil komme relevante Formel … Continue Reading→ Indlægget Ændring af nyhedsstrategien for Formel5.dk blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
  Ikke ufortjent blev 2017 mesteren i Formel 5 klassen, Aske Nygaard Bramming, hædret for sine flotte resultater i den forgangne sæson, til det store Dansk Motorsport Award. Aske viste en stor stabilitet igennem hele sæsonen. Og selvom han i … Continue Reading→ Indlægget Formel 5 mesteren hædret ved Dansk Motorsport Award blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus. Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der … Continue Reading→ Indlægget Sammen løfter vi formelsporten i Danmark! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
FORMEL 5 KØRER MED FORMEL 4 I 2018 Formel 5 kører igen i 2018 sammen med Formel 4-serien og der er udskrevet en selvstændigt danmarksmesterskab for klassen.   Det betyder, at de to klasser kører sammen på følgende løbsdatoer:   … Continue Reading→ Indlægget Så er det officielt fra DASU..! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Testdage inden sæsonstart: 14. februar 17. februar (lørdag) 24. februar (lørdag) 28. marts 3. april 4. april 17. april 18. april 24. april   Bemærk der kun er én testdag i marts måned.   Testdage bestilles direkte hos Padborg Park Indlægget Information fra Padborg Park! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 24. december – lidt godt at slå tiden ihjel med. Glædelig Jul! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.
Indlægget 23. december – fede dueller med Lundgaard og Schmidt! blev først udgivet på Formel 5 Danmark.