Kort beskrivelse: Helse-Stuen Løgumkloster (Butik og Specialklinik) I Helse-Stuen udfører jeg følgende behandlingsformer: • Vegatesten.dk - Sundheds Tjek - Total • Akupunktur (RAB) • Zoneterapi (RAB) • Massage • Pulserende Magnetfelt Behandling
Kort beskrivelse: Hos Graafland anvender vi blandt andet hypnose med henblik på at give dig mulighed for at overkomme dine udfordringer. Hypnose opleves som en behagelig behandlingsform, der har vist sig utroligt effektiv når det kommer til at løse en lang række problemer så som stress, lavt selvværd og overspi
Kort beskrivelse: Under Navlen er et website, hvor de bedste artikler og succeshistorier om maveproblemer er samlet. Her er der mulighed for at gennemlæse andres erfaringer og kontakte de personer, som har hjulpet dem igennem deres maveproblemer.
Kort beskrivelse: Hørecenter Amager ApS har filial på både amager men også i frederikssund. De forhandler høreapparater og tilbyder rådgivning.
Kort beskrivelse: Bodyeffekt udfører en række forskellige behandlinger inden for fysioterapi og stresslindring. Klinikken er beliggende i Humlebæk i Nordsjælland.
Kort beskrivelse: Erfaringen fysioterapeut, med erfaring fra FCK, FCN og DBU. Er nu klar til at hjælpe dig som kunde af med dine skader eller bare hjælp til at performe bedre.
Kort beskrivelse: Psykolog med speciale i parforhold og seksuelle problemstililnger
Kort beskrivelse: Hos Ellegaard Hairfactory er kunderne altid i centrum
Kort beskrivelse: Du finder er stort varesortiment hos Kamilleshop
Kort beskrivelse: Bidro forhandler naturlige kosttilskud.
Kort beskrivelse: Optiker Østerbro
Kort beskrivelse: Massage og personlig træning