UFD-Livsstil

Hvis du har en rest bulgur eller linser i overskud, kan de snildt omdannes til lækre frikadeller.
Pizza er genial frokostmad. De fleste børn elsker pizza, og samtidig kan man i grove træk bruge det meste som fyld, selv om man ikke skal sige det til en italiener. Brug opskriften her som inspiration, men kig i køleskabet, og brug, hvad der findes på hylderne. En rest svampe, et par oliven, bagte grøntsager eller en rest kødstrimler kan alle sammen fungere på en pizzabund med lidt creme fraiche og ost eller med skiver af tomat (i sommer og sensommeren, hvor man kan få danske tomater).
Chokolademoussen er en lille koncentreret chokoladedessert og en af de lækreste opstrammere, jeg ved. Mørk chokolade, intens som et smeltende guldkorn på tungen. Læs med her i kogeskolens kapitel 8.
Med en dåse sardiner af ordentlig kvalitet i skabet kan du skabe smagen af Sydeuropa med enkle midler. De små fisk klæder også det danske rugbrød.
Med hjælp fra otte kokke, kogebogsforfattere og madeksperter har Politiken samlet opskrifter på mere klimavenlige madpakker, der lægger vægt på mere grønt og mindre madspild.
Kålsalat à la Cæsar 07-10-2019 00:00
Større børn kan godt blive trætte af rugbrødsmadder. Her er et bud på en salat, der faktisk mætter. Cæsar-salat er normalt lavet med romainesalat, men prøv at lave den på kål. Så mætter salaten langt bedre.
Syv ud af ti pårørende til demensramte oplever helbredsproblemer, viser en rundspørge.
Det var første gang nogensinde på dansk tv, at seerne kunne se et kejsersnit live.
En computeralgoritme gav de to den højeste matchscore blandt parrene fra 'Koden til kærlighed'.
Efter bruddet med sin ekskæreste, har Jacob haft svært ved at dyrke sex. Frygten for ikke at kunne præstere i sengen har taget overhånd.
Sundhedsmagasinets værter prøver kræfter med intensiv mindfulness.
Flere psykiatriske afdelinger opretter i disse år særlige terapigrupper, hvor patienter på tværs af diagnoser skal bekæmpe dårligt selvværd.
Dine negle afslører din sygdom
Tjek dine negle og se, om du er syg. Forsk- ning viser, at neglene kan afspejle bl.a. farlige hjerte-, nyre- og lever-sygdomme.