UFD-Nyheder-Politik

Venstres nye formand tager på turné for at komme i tæt dialog med dig og andre medlemmer. Formanden vil gerne høre din mening om den grønne omstilling, velfærd og vækst.Kom og bidrag med dine ideer til Venstres politikudvikling og den politiske retning på medlemsmødet, hvor du kan komme til orde og få lejlighed til at debattere med andre Venstre-folk.
Partiets indsamling af vælgererklæringer er suspenderet, mens muligt snyderi undersøges.
Forhandlinger om en tobakshandleplan spidser til. Sundhedsministeren håber at slå søm i en aftale torsdag.
Partiet bliver midlertidigt udelukket fra at indsamle vælgererklæringer, fordi der er mistanke om snyd.
Det skal være muligt at aflevere stjålne nazidokumenter til Rigsarkivet uden straf, lyder det på samråd.
Alt for højt arbejdstempo og dårlige arbejdsvilkår får sygeplejersker til at gå fra fuldtid til deltid.
EU's nye klimaplan, kaldet "Green Deal", rummer en kæm ...
EU's nye klimaplan, kendt som "Green Deal", er onsdag formiddag blevet endeligt godkendt af de 27 EU-kommissærer. Kommissionens formand Ursula von der Leyen og klimakommissær Frans Tim ...
Miljøministeren ophæver strandbeskyttelsen, så flere havne får mulighed for at bygge en butik eller restaurant.
Mindst syv styrelser, ud over Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, har fået kritik af Rigsrevisionen for dårlig kontrol med udbetaling af milliarder af kroner. Det skriver Politiken, ...
Danmark skal ikke acceptere, at den kinesiske ambassadør har lagt pres på Færøerne i sagen om Huaweis levering af 5G-netværk, mener flere politikere.
Det var planen, at regeringen og alle Folketingets partier bortset fra Liberal Alliance onsdag morgen skulle have fortsat forhandlingerne om et indgreb over for dyre kviklån. Men på gru ...
Onsdag skal minister redegøre for, hvilke konsekvenser en sag om dokumenttyveri i 2012 kan få for Rigsarkivet.
Præsident Donald Trump advarer Rusland mod at blande sig i det amerikanske valg næste år. Det sagde Trump til den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov, under et møde i Det Ovale Væ ...
Erhvervsministeren har aflyst et forhandlingsmøde om indgreb over for kviklån på grund af store uenigheder.
Så kom regeringens længe ventede finanslov. Med støtte fra SF, Enhedslisten, Radikale Venstre og Alternativet kom den mandag aften endelig i mål. Desværre er budskabet for det kommende år helt klart: Det skal være dyrere at være dansker.
Der er kun én Fatma 04-12-2019 12:35
Fatma Øktem har tidligere været medlem af Folketinget, og nu er hun tilbage stærkere end nogensinde før. Hun kender om nogen til virkeligheden uden for Christiansborgs tykke mure og kan nu endnu en gang bryste sig af titlen som Venstres ligestillingsordfører.
Venstres nye ordfører for indfødsret, integrationsydelse og ungeindsats hedder Morten Dahlin. Han er 30 år, opvokset i Greve og så er han Brøndby-fan.
I sidste uge landede Venstre – sammen med et bredt flertal i Folketinget - en aftale om udmøntning af den reserve, der er opstået i forbindelse med satspuljens ophør. En aftale, som indeholder klare Venstre-aftryk.
Retsforbundet i Region Hovedstaden protesterer mod ophævelsen af fredningen af Amager Fælled. København skal ikke bare være beton. Der må mening med galskaben! Der skal være grønne åndehuller i vores by. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Protest mod ophævning af fredningen af Amager Fælled.
Selv med en diger rapport fra uafhængige forskere, som konstaterer, at den danske krigsdeltagelse i Irak hvilede på et fordrejet grundlag, vedbliver Anders Fogh at benægte – som komiske Ali blev ved at benægte at krigen var tabt for styret. Men der er intet komisk ved Anders Foghs benægtelse. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Komiske Ali og benægteren Anders Fogh.
Poul Gerhard Kristiansen, politisk ordfører for Retsforbundet, talte ved Folkebevægelsen mod EUs grundlovsmøde på Gammeltorv i København. Ved samme lejlighed var også Jan Mathisen, 3F København og Rina Ronja Kari, Folkebevægelsen mod EU. Herunder finder du et sammendrag af Poul Gerhard Kristiansens tale. I skyggen af Manchester, London og alle andre steder, hvor vi ser ulykkelige ofre for […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Grundlovstale 2017 af Poul Gerhard Kristiansen.
Af Peter Mogensen, Gjern Liberal Alliance forelår nu, ifølge Altinget.dk, at der skal indføres et “klimamærke” for fødevarer, så forbrugere ikke handler i blinde om klimaaftrykket af de fødevarer de putter i indkøbskruven. Det er da glædeligt at se at Liberal Alliance pludselig er blevet bevidste om klimaproblemet. Nu har de ellers brugt de sidste […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Klimamærke på fødevarer – Et slag i luften.
– Og vi boligejere har det faktisk alt for godt Den såkaldte 2025-plan indeholder naturligvis positive elementer, som for eksempel en reduktion af det rentefradrag, som i sig selv virker som et stort tilskud til boligejerne. Men det skrider helt i svinget, når man mener, at der er behov for at sætte 24 milliarder af […] Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her 2025-plan giver større utryghed og ulighed.