UFD-Sport-Cykling

Uno-X-boss: Vi er et norsk-dansk hold
Norge fik i går sit første professionelle cykelhold, da UCI bekræftede, at Uno-X rykker op som Proteam i 2020, men selvom det officielt er et norsk hold, vil de identificere sig som norsk-danske - Helt i tråd med brændstofvirksomheden Uno-X, som ejer holdet.
Løbsdirektør: Fuglsang er til start i Andalusien Rundt
Løbsdirektøren for Andalusien Rundt bekræfter, at Jakob Fuglsang skal forsøge at forsvare titlen som vinder af det spanske etapeløb i den kommende sæson.
Lars Boom indstiller karrieren på landevejen
33-årige Lars Boom har sat et punktum på sin landevejskarriere og vender blikket mod nye udfordringer i cykelsporten. 
Oversigt: Disse WorldTour-ryttere mangler en kontrakt for 2020
2019-sæsonen synger på sidste vers, hvorfor Feltet.dk giver et overblik over de WorldTour-ryttere, der endnu ikke har en kontrakt med et hold til den kommende sæson.
Mitchelton-Scott har holdet på plads til 2020
Mitchelton-Scott har bekræftet sine ryttere til 2020-sæsonen, hvor holdet må sige farvel til en profil og byde velkommen til fire nye ryttere.
Holm & Bays Radio Tour: Udstyrsnørderi og ekspertise fra Quick-Step
Det kan til tider være svært at følge med den rivende udvikling i forbindelse med cykeludstyr. Holm og Bays Radio Tour nørder den teknologiske udvikling i cykelsporten med hjælp fra en træner hos Deceuninck-Quick-Step og den mangeårige mekaniker på landsholdet Jack Petersen.
Rohan Dennis: OL og enkeltstarterne i Giroen er mine mål i 2020
29-årige Rohan Dennis tørner ud for Team Ineos i den kommende sæson, hvor australieren særligt har fokus på OL i Tokyo og Giro d’Italia. 
Ideer til julegaveønsker
Ideer til julegaveønsker 11-12-2019 14:54
En ting er at give en gave, mens noget helt andet er at få gaver.  
Australsk veteran brækker benet på løbehjul på træningslejr
Rory Sutherland har fået en mindre god start på sin tilværelse hos Israel Start-Up Nation, da han på holdets træningslejr har brækket benet i forbindelse med en uheldig situation på et løbehjul.
Oversigt: WorldTour-holdenes holdtrøjer i 2020
2020-sæsonen er lige rundt om hjørnet, og de mange WorldTour-hold er så småt ved at løfte sløret for deres holdtrøjers udseende i den kommende sæson. Feltet.dk giver dig her et overblik over holdtrøjerne på WorldTouren næste år.